|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Business Controller till DIBS ...

 
 
 
Meritmind AB

Business Controller till DIBS Payment Services, Stockholm

DIBS

DIBS Payment Services söker en utvecklingsorienterad Business Controller som kommer bli ytterligare en del av ett controllerteam om tre personer. I rollen som Business Controller kommer du att analysera månadsresultat, ha kontakt med olika avdelningar internt samt driva förbättringsarbeten. DIBS är ett innovativt bolag inom FinTech som ägs av NETS. DIBS har en företagskultur som präglas av snabba beslutsvägar, korta ledtider och hög teknisk kompetens. Är du nyfiken i din natur och strävar efter att utvecklas, är chansen stor att du kommer trivas hos DIBS. Du kommer utgå från vårt kontor på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

 • Arbete kring budget- och prognosprocess
 • Analys av månadsresultat
 • Uppföljning och rapportering av nyckeltal
 • Balansavstämningar och konsolidering
 • Stöttning mot ERP-system
 • Statistisk och finansiell rapportering
 • Stöttning mot sälj- och marknadsavdelning med beslutsunderlag

 Kvalifikationer och erfarenhet
Till rollen som Business Controller söker vi dig som har högskoleexamen inom ekonomi och har mellan 3-5 år arbetserfarenhet. Du har bakgrund inom redovisning och/eller revision, där du har kommit i kontakt med finansiell analys. Det är meriterande om du har arbetat med analys och/eller uppföljning av månadsbokslut/resultat i tidigare tjänst. Du har tidigare varit delaktig i förbättringsprojekt inom ekonomifunktionen. Har du tidigare arbetat i tech- och/eller tjänstebolag är det meriterande. Som Business Controller behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som Business Controller och trivas hos DIBS är det viktigt att du uppskattar en organisation med högt i tak och är har tätt samarbete över avdelningarna. Du är trygg socialt och van att kommunicera med personer i olika verksamhetsgrenar. Du trivs i en miljö som präglas av snabba beslut och högt arbetstempo. Som bollplank mot andra beslutsfattare kan du kommunicera tydligt och pedagogiskt kring vilka åtgärder som krävs i givna situationer. Vi är ett bolag som vill ha kul på jobbet och din positiva inställning bidrar till vårt öppna och härliga arbetsklimat.

Du erbjuds:
Du kommer arbeta i en spännande bransch med många trevliga och kompetenta kollegor, på en arbetsplats med högt i tak, trevlig stämning och roliga sociala aktiviteter.
Lockar detta dig? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en dynamisk arbetsplats i ett glatt gäng!

 Placeringsort: Stockholm

Om DIBS
DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Vi startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är vi ledande i Norden. Vi var först med att nå en miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker vår lösning. Våra 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

I denna rekryteringsprocess samarbetar DIBS med Meritmind. Tjänsten söker du genom att klicka här. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Se till att namn, e-mail samt telefonnummer finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Sökord: Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI
Meritmind AB
print
 • share
Publicerad 2017-12-19
Ansök här
About Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med projekt, interimstjänster samt rekrytering inom ekonomiområdet. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och består idag av ca 400 medarbetare.
Meritmind AB
Stockholm
Vasagatan 12
111 20 Stockholm
Telefon: 08-616 99 60

Göteborg
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg
Telefon: 031-383 55 00

Malmö
Skeppsbron 13B
211 20 Malmö
Telefon: 040-615 65 70

Västerås
Hamngränd 6
721 30 Västerås
Telefon: 021-471 20 00

Linköping
Repslagaregatan 24
582 22 Linköping
Telefon: 013-470 98 00
Meritmind AB rightbottom