|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Brinner du för service? Nu sök...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Helsingborg, Skåne län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Brinner du för service? Nu söker vi fler kundtjänstmedarbetare!

Kundsupport/Service

Vi söker dig som älskar att alltid ge god service, som strävar efter att uppnå hög kundnöjdhet och som ser till att kunden alltid är i fokus. Stämmer detta på dig? Sök då denna tjänst som kundtjänstmedarbetare idag!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunden genom att svara på frågor om företagets produkter via inkommande samtal eller mail. Frågorna handlar främst om leverans, service eller annan information. Vi söker dig som är ansvarsfull med ett högt kundfokus och att din positiva inställning samt servicekänsla alltid prioriteras. Att du ser möjligheter i alla kundmöten är av hög vikt!

Arbetstiderna är kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas i slutet av februari. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas, för rätt person finns möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget.

Kunden är nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning och omsätter närmare en miljard kronor. De har en expansiv resa framför sig, vilket vi ser att du drivs av och trivs med.

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att använda telefon som främsta arbetsverktyg. Du är resultatorienterad, självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande förståelse och vana för datorer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat.

Är du vår nästa stjärna i teamet? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan idag! Tjänsten kommer att tillsättas när vi har hittat en lämplig kandidat.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här