|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Beredare till Scanias motortil...

 
 
 
Om jobbet
Titel: Beredare till Scanias motortillverkning
Verksamhetsområde: Produktion
Stad: Södertälje
Sista sökdatum: 2017-10-08
Jobb Id: 20174330
 
Om Scania
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.

www.scania.com/karriar
 

Beredare till Scanias motortillverkning print Skriv ut
Motortillverkningen befinner sig just nu i en expansiv och spännande fas där vi lägger grunden för Scanias framtida motorproduktion. Samtidigt som vi blickar framåt mot nya generationens motorplattform vill vi utmana våra nuvarande arbetssätt för att nå en produktion i världsklass. Från Motortillverkningen levereras komponenter till motormonteringen. Huvudprocesserna är gjutning och skärande bearbetning. Som beredare finns möjlighet till breddning och fördjupning inom olika kompetensområden. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna i Sao Paulo, Brasilien. Vill du påverka Scanias framtida motorer och utveckla tillverkningsprocesser för dessa?

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett jobb i en tvärfunktionell miljö med varierande arbetsuppgifter där kunden och kvalitén står i centrum.
 
Som beredare är du länken mellan produktion och konstruktion. Du kommer att ansvara för tillverknings- och kvalitetssäkringsmetoder, från råämne till monteringsfärdig produkt. Processen inkluderar främst skärande bearbetning och mätteknik. Du kommer att få ett brett kontaktnät inom företaget och med externa leverantörer.
 
Hos oss ingår du ofta i tvärfunktionella team där du har helhetsansvar för tillverkningsprocessen. Ibland är du drivande och ibland bidrar du med din kompetens.
 
Din Profil

Vi söker dig med intresse för skärande bearbetning. Du har högskole- / civilingenjörsbakgrund eller kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet. Du är noggrann och strukturerad. Kunskap inom skärande bearbetning, produktdesign, CAD, ritningsläsning och PPAP är meriterande.
 
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.
 
För ytterligare information

Kontakta gärna Anders Briland (Produktionsteknisk Gruppchef), 08-553 835 14.
 
Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval kommer att ske löpande.

Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20174330 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.