|

Ta emot liknande jobb via mejl för

BUTIKSCHEF RITUALS

BUTIKSCHEF RITUALS

 

BUTIKSCHEF KÄRNAN

 

DIN ROLL

Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef är du värdinna i butiken och du har slutgiltigt ansvar för butikens operativa och ekonomiska delar. Du drivs av vår höga servicenivå och informerar våra kunder om produkterna och Rituals filosofi, för att utveckla din kunskap så får du en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy. Du ansvarar för den budgeterade omsättningen, kostnader och resultatet och även för planering och strukturering av butik & lager samtkampanjer, utbildning och personal. Som ledare är du förtroendeingivande och skapar en positiv stämning genom att vara en förebild och alltid finnas till hands i butiken. Du rapporterar till ansvarig Area Manager, som är din mentor och den person som hjälper dig att växa.

 

 

 KVALIFIKATIONER

 • Du är en erfaren säljare som har haft personalansvar i någon form och är van att coacha.
 • Har du erfarenhet av att vara butikschef alternativt avdelningschef inom detalj- eller dagligvaruhandel är det ett stort plus.
 • Tjänsten kräver att du behärskar att arbeta i olika system och i Excel.
 • Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera
 • Flexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger.
 • Du är en ärlig person med integritet.

 

 

 

Du strävar efter attbli ”best in classinom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayersom finnstillgänglig för din butik, du kanarbetakvällar & helger och under intensiva perioder som jul.

 

VAD HAR VI ATT ERBJUDA?

Ritualserbjuder en heltidstjänst i ett team med entusiastiska kollegor. Du får en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla dina kunskaper om företaget, våra produkter, samt säljteknik.Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss.

 

 

Start datum: Maj

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden


 

Sökord: Butikschef, Avdelningsledare, Försäljning, Retail, Service, Kosmetik

 

 

 

 

Läs mer om Rituals här: rituals.com

Line

  Översikt

  Placering
  Östersund, JÄM

  Bransch
  Detaljhandel

  Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare

Brush