|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Avtalsutvecklare Halmstad

Header

Martin & Servera är Sveriges ledande grossist till restaurang- och storköksmarknaden. Vi levererar de varor och tjänster som restauranger och storkök behöver i sin verksamhet.

Martin & Servera är ett företag fullt av människor med engagemang, specialistkunskap och erfarenhet. Våra kunder har alla olika behov och önskemål. Det kan vara den bästa hängmörade ryggbiffen, en prisvärd kyckling, en utbildning för personalen eller nya tallrikar i matsalen. Våra medarbetare lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta de rätta lösningarna för just sin verksamhet.

Vill du arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Avtalsutvecklare Halmstad

Vill du vara med och påverka maten i skolan? – Vi söker nu en avtalsutvecklare på Martin & Servera i Halmstad

Vi söker nu en skicklig avtalsutvecklare med goda livsmedelskunskaper som kommer ansvara för avtalsutveckling för våra offentliga kunder.

Som Avtalsutvecklare har du huvudansvaret för avdelningens avtalsutveckling. Du har det operativa ansvaret för vård av prislistor, kontinuerliga prisjusteringar, strategisk hantering av kundavtal och är den som dagligen uppdaterar och säkerställer korrekt innehåll och kvalitet i befintliga avtal. Vidare kommer du att ta fram aktuell statistik, löpande uppdateringar gällande pris, artiklar och kundinformation. Du gör också lönsamhetsanalyser och rapporterar till Affärschef Offentlig Försäljning. Våra kunder finns inom kommun, landsting och stat, och omsätter ca 3 miljarder kronor årligen.

Du kommer ha kollegor på fyra platser i Sverige där samarbete är viktigt för att möta framtidens krav. Försäljning Offentlig har en ny organisationsstruktur vilket gör att du har stor möjlighet att påverka då ett nytt gemensamt arbetssätt håller på att tas fram. En stor del av samarbetet sker i projektform. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Vi söker dig som har:

 

 • Gymnasiekompetens
 • Livsmedelsutbildning eller på annat sätt skaffat dig påvisad professionell matkunskap
 • Stort intresse för mat och måltidsbranschen
 • Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med den offentliga måltiden t ex inom storkök, restaurang, producent- eller i leverantörsledet
 • God IT-vana, framförallt Excel och affärssystem
 • Stark inre drivkraft att skapa lönsamma affärer
 • Sinne för detaljer och du är noggrann och uthållig


Rollen är placerad i Halmstad på avdelningen Försäljning Offentlig och tillsammans med anbudsstrateger, avtalsutvecklare, keyaccount manager och affärschef spelar ni en viktig roll för våra offentliga affärer. Martin & Servera i Halmstad är kommunens största privata arbetsgivare och här jobbar ca 600 personer. Då vi på Martin & Servera ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att mångfald berikar, kommer du garanterat att hitta kollegor som du trivs med och som kommer ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet. Vi visar mod och engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varann till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet.

Martin & Servera kännetecknas av och vi erbjuder dig:
 

 • Familjeföretagaranda med långsiktiga mål och visioner inom Axel Johnson-koncernen
 • En trevlig, kamratlig och informell stämning bland ledning och medarbetare
 • Goda möjligheter till inflytande och utveckling
 • Branschledande företag där vi på riktigt tar ansvar för hållbarhet, miljö och sociala frågor
 • Stark gemenskap med engagerade och motiverade kollegor
 • Ett företag med tydliga värderingar där medarbetarna är vår viktigaste resurs


Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Gustav Sjöberg, Affärschef Offentlig Försäljning, 035-18 30 01. För frågor gällande urvalsprocessen är du välkommen att ringa och prata med Katarina Hagman, HR-generalist, 035-18 30 20. Facklig kontaktperson Unionen: Elisabeth Andreasson, 035-14 66 36.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Läs gärna mer på vår hemsida om varför vi använder tester i vår rekryteringsprocess.
Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt kontor och träffa några av oss som jobbar här.

Senast den 30 september vill vi ha din ansökan. Då vi kommer göra löpande urval är det bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt. 

Martin & Servera är ledande leverantör till måltidsbranschen. Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i köken. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna varor. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär - varje dag, året om.

Martin & Servera ägs gemensamt av Axel Johnson AB och familjen Oldmark. Axel Johnson AB har arbetat med handel sedan 1873 och familjen Oldmark sedan 1897. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, GalateaSpirits, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Solutions, Martin & Servera Restaurangbutiker och RP Frukt.

Apply