|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Assistent till central myndigh...

 
 
 

Assistent till central myndighet

Vi söker nu en erfaren assistent till en attraktiv myndighet i centrala Malmö. Söker du ett utvecklande arbete där du får nytta av såväl din känsla för service som öga för korrekta underlag och presentationer? Skulle du beskriva dig som noggrann och har du 3 års erfarenhet från en liknande roll och gymnasieutbildning? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker nu en assistent till vår attraktiva kund i centrala Malmö. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Omfattning: Heltid, start enligt överenskommelse och med uppdragslängd på 6 månader. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:
Arbetet innebär ansvar för administration, kommunikation och samordning av chefens olika uppdrag. Du kommer att få bli marknadschefens högra hand och ni kommer att ha ett tätt samarbete ihop.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Koordinera och organisera chefens kalender och konferenser.
  • Koordinera ledningsmöten som omfattar researrangemang, planering av dagordningen och vara kontaktperson mellan deltagare.
  • Supportera med att skapa olika typer av dokument och presentationer, administration, övervaka och svara på e-post och försvara chefen direkt på brådskande och viktiga frågor när så är tillämpligt.
  • Koordinera inbjudningar, researrangemang och vara kontaktperson mellan alla deltagare ( bokning av resor, hotell etc.)
Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • 3 års arbetslivserfarenhet som assistent.
  • Erfarenhet av att administrera och hantera kalendrar och inkomna uppdrag.
  • Erfarenhet av att förbereda och ta fram underlag till presentationer.
  • Erfarenhet av att planera och protokollföra administration kring ledningsmöten.
  • Gymnasieutbildning.
  • Flytande svenska i såväl tal som skrift.
Som person har du en positiv grundinställning och motiveras av att hjälpa andra, leverera god service och komma i mål. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är kanske inte en författare men har lätt för att formulera dig i skrift och ordna stiliga presentationer. Tycker du dessutom att det är roligt med omväxlande roller där du får agera i såväl det lilla som det stora? Då kommer du att trivas hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-03-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se |

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.