|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Area Sales Manager till TPS Re...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

 
 
Vill du hjälpa den tillverkande industrin att utveckla hantering / transport av flytande produkter? Trivs du med ett operativt och självständigt arbete? Då kan du vara rätt person för oss!
 
Vi söker nu en
 
Area Sales Manager
För Sverige och Norge
 
Vi söker en erfaren och driven person med erfarenhet av industriell försäljning. Du kommer att bearbeta den tillverkande industrin som är i behov av förvaring/transport av vätskor. Som Area Sales Manager ansvarar du för hela säljprocessen från relationsbyggande och projektförsäljning till uppföljning av projekten. Du rapporterar till den Nordiske marknadschefen i Göteborg och utgår från hemmakontor i Karlstad/Örebro-regionen.
 
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av industriell försäljning.
  • Har insikt och förståelse inom transport och emballage.
  • Har erfarenhet av att bygga och utveckla kundrelationer.
  • Har stort driv och resultatorientering.
  • Talar norska samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
 
Arbetet som Area Sales Manager är operativt och innebär resor i Norge och delar av Sverige. Du bör räkna med ca 100 resdagar vilket kommer att innebära ca 40 övernattningar per år. För att lyckas har du en analytisk förmåga och är en kreativ problemlösare som gillar att koordinera, prioritera och göra uppföljningar. Du kommer att ha budgetansvar och arbeta mycket självständigt med dina uppdrag.
 
Vi erbjuder dig
Ett spännande och utvecklande arbete i en expansiv internationell koncern. Professionella säljhjälpmedel, tjänstebil samt fast lön + bonus.
 
Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.
 
Välkommen med din ansökan!
 
 
TPS Rental Systems produkter består av emballage, exempelvis container och "bag in box" lösningar för transport av vätskor för olika typer av verksamheter. TPS är känd som nytänkare i branschen, som har givit denna typ av hantering ett starkt ökat intresse. Produkten ger TPS kunder ökad hållbarhet och en mycket hygienisk hantering av vätskor. Systemet är både återvinningsbart och miljövänligt. För mer information var god se www.tpsrentalsystems.com
 
Sökord: sälj, säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, försäljare, industri

Ansök här