|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Arbetsledare för fastighetstek...

 
 
 

2Complete - Rekrytering & bemanning

Arbetsledare för fastighetstekniker till etablerad koncern inom fastighetsbranschen

2Complete

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Arbetsledare blir du en viktig del i företaget där du ansvarar för att fastighetsteknikerna utför service i toppklass och där kunder och hyresgäster blir nöjda med

sin utförda service. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innebära följande:

• Upprätthålla god kontakt med nya och befintliga kunder och beställare

• Delta i arbetet med att skapa nya kundrelationer

• Genomföra regelbundna avstämningar med dina medarbetare

• Ansvara för introduktion av nyanställda

• Uppföljning av statistik, ledtider samt funktionalitet i ärendehanteringssystemet

• Genomföra lönesamtal

• Delta i kurser och konferenser löpande som krävs för tjänsten

Detta är en rekrytering till kund och tjänsten är placerad inom teknisk fastighetsförvaltning i området Norrort.

Om företaget
Vår kund har en förvaltningsentreprenadsrörelse med en bred kundkrets av etablerade fastighetsägare och förvaltar idag ca 15 000 bostäder. Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har erfarenhet eller mycket god kännedom inom fastighetsteknik och förvaltning. Du har en teknisk kompetens inom vvs, ventilation, el, kyla, säkerhet och brandskydd samt datoriserade styr- och reglersystem. Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och du har en fallenhet för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Vidare har du en stor förståelse för ekonomiska flöden samt påverkande faktorer i affärer. Du har körkort.

Personliga egenskaper: För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är kommunikativ, social, strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du tycker om att leda din personal mot framgång och du har en naturlig förmåga att se varje individ och vilken coachning de behöver för att nå utsatta mål.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

SÖKORD: Fastighetstekniker, tekniker, VVS, ventilation, kyla

apply
apply

Översikt

Placering:

Stockholm

Anställningsform:

Heltid
Tillsvidareanställning