|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Anbudsingenjör/kalkylator söke...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Umeå
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Referensnr
1938
Kontaktinformation
Tobias Lind
tobias.lind@professionalsnord.se

Anbudsingenjör/kalkylator sökes till Umia!

 

Umia AB

Är du strukturerad och noggrann och har viljan att utvecklas inom detaljtekniken? Då ska du söka tjänsten som kalkylator till Umia via oss. Här får du chansen att bli expert inom ditt område på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Urvalsprocessen sker löpande så sök redan idag!

Information om tjänsten
Umia står inför en pensionsavgång samtidigt som företaget växer. Arbetsstyrkan behöver därav stärkas upp och Professionals Nord söker nu en Kalkylator för Umia’s räkning.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umia’s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
I arbetet som anbudsingenjör/kalkylator inom VVS är du ansvarig för att beräkningarna i kundernas projekt är korrekta. Du arbetar till stor del i kalkylprogram där du vänder och vrider på lösningar, beräknar dimensioner, åtgång av material och har ordning och reda på detaljerna.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är :

• Beräkningar i olika kalkylprogram
• Problemlösning
• Dimensionering

Vi söker dig som
Har en energiutbildning i grunden alternativt erfarenhet från branschen sedan tidigare som till exempel VVS-montör. Erfarenhet från ventilation och värmesystem samt stamapparatur är meriterande men inget krav. Du har en god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umia.

Vi ser att du är noggrann i ditt tillvägagångssätt och inte rädd för upprepande arbete. Du trivs med ordning och reda på arbetsplatsen samtidigt som du levererar resultat effektivt. Vidare har du ett öga för detaljer och är en fena på problemlösning!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind 073 – 800 19 04
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. De finns med lokalägda dotterbolag i Umeå, Luleå, Skellefteå, Uppsala, Stockholm och Malmö. De tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb