|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Affärsmässig karriärcoach söke...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Halmstad, Hallands län

Bransch

HR/Personal

Anställningsform

Deltid/Extra

Affärsmässig karriärcoach sökes till Halmstad

HR/Personal

Nu söker StudentConsulting engagerade studenter som vill arbeta som jobbmatchare på deltid inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, ”Stöd och matchning”.

Information om uppdraget:

Arbetet består främst i att genom individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller reguljära studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att deltagaren kommer ut i arbete. Din arbetstid kommer vara under vardagar, varierade timmar mellan kl. 8-17. Du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker en person som är på en Pågående utbildning på högskolenivå, med minst 120 erhållna poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet från liknande tjänster inom området är meriterande men inget krav. Som person känner du dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, gillar att arbeta i ett högt tempo samt har en hög arbetsmoral. God kommunikation och teamwork är något du värdesätter högt. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för dessa. Du tycker om att arbeta självständigt, du är strukturerad och drivs av att uppnå goda resultat.

Låter detta intressant? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se. Processen kommer att stängas så snart vi hittat rätt kandidat. Ta chansen att utveckla dig själv och andra i denna otroligt givande roll.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här