|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Affärsdriven projektledare til...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

 


Affärsdriven Projektledare

Hexanova Event

Nu finns möjligheten för dig, som har en projektledningsådra kombinerad med ett affärsmässigt säljengagemang, att vara med att både utveckla samt planera Hexanovas framtida event.

Som affärsdriven projektledare har du ansvaret tillsammans med dina medarbetare att skapa efterfrågade och utbildande event tillsammans med partners för intresserade besökare. Via uppsökande kontakt med större företag, myndigheter, ministrar och framgångsrika människor i näringslivet, kommer du att skräddarsy ditt projekt, i syfte att nå ut med ett gemensamt budskap till rätt publik. Vidare kommer du kontakta städer och kommuner för att planera vart eventet skall äga rum och när samt hur allt skall fungera och genomföras. 

I denna tjänst har du en affärsmässig approach i ett projektsammanhang där du säljer in konceptet till potentiella partners. Du kommer upprätta både marknads- samt konkurrentanalyser, genomföra kvalitativa kundbesök och kartlägga efterfrågan ute på marknaden. I tjänsten kommer du tillhandahållas befintliga och återkommande partners som deltar på eventen men i din uppgift innebär det även att etablera nya långsiktiga kontakter. 

Tjänsten innebär att sälja, projektera samt bearbeta fram konkreta eventprogram. 

Vi erbjuder
Du som söker har stora möjligheter att både utvecklas personligen, och vara en avgörande faktor för eventsidans framgångar. För rätt person kommer det erbjudas möjligheten att bli Hexanova Events framtida operativa chef. Du kommer att få arbeta med frihet under ansvar i ett positivt team, och få vara högst delaktig på olika event och tillställningar. Du kommer ha en stabil grundlön samt årsbonus.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som innehar stort fokus samt ett affärsorienterat sinne. Du är en prestigelös doer som besitter färdigheten av strategiskt tänk. Du stimuleras av att vara med att utveckla, påverka och planera. I denna rekrytering är det viktigt att personen i fråga har rätt inställning samt personlighet. Du stimuleras även av affären och säljbiten i ditt uppdrag men vill även vara med i en skapande och kreativ processErfarenheter och egenskaper som är viktiga i rollen:

  • Tre till fyra års erfarenhet av liknande projektarbete. 
  • Tidigare erfarenhet av försäljning mot beslutsfattare i ledande positioner. 
  • Erfarenhet av att planera projekt som är ett år fram i tiden.
  • Utpräglad entreprenörsådra. 
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-körkort. 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!Klicka här för ytterligare video

Hexanova Media Group startade 1992 och jobbar med kommunikation i fokus, som public relations och strategisk kommunikation. Vi är en växande tidningskoncern inriktad på att ge ut kvalitativ fack- samt B2B-press. Bolaget ger idag ut två egna publikationer, Svensk Leverantörstidning och Offentliga Affärer. Vi producerar även mässtidningar och nyhetsbrev i både tryckt och digital form. 2006 startade vi vår eventverksamhet som idag utvecklats till arrangemang av några av Sveriges mest attraktiva mötesplatser.
Läs mer på www.hexanova.se.

Sökord: försäljning, sälj, säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, projektledare, projektledning, event

Ansök här