|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Affärsdriven Projektledare (Ma...

Affärsdriven Projektledare (Malmö)

 

 

Med avstamp i embedded, produktutveckling samt industriell IT accelererar Prevas nu resan in i digitalisering, IoT och Industri 4.0.
Efter över 30 år i branschen har vi osedvanligt bra position och grund för att leda utvecklingen inom dessa områden !

Tjänsten
Din uppgift hos oss på Prevas blir att jobba tätt tillsammans med kunder, affärsteam samt projektteam, beroende på vilken fas projekten befinner sig. Det kommer i första han att handla om produktutvecklingsprojektet i enlighet med gällande projektmodell och kvalitetskrav. Tid och kostnad är viktiga parametrar så du kommer att behöva arbeta aktivt med tid- och resursplanering, kostnadsuppföljning, merförsäljning och rapportering.

Våra projekt är spännande och varierande beroende på vårt breda  kundunderlag där vi jobbar i många olika branscher. Projekten kräver en bra relation och mycket interaktion med våra kunder, oavsett om du sitter i ett projekt på Prevas eller hos kund. I arbetsuppgifterna ingår alltså att vara med och träffa potentiella kunder och bidra i offertframtagning tillsammans med våra säljare och sedan kunna ta över stafettpinnen och genomföra projekten 

Din profil
Du bör ha en teknisk profil med civilingenjör/högskoleingenjörsexamen eller motsvarande samt förståelse för produktutveckling. Du har minst 3 års erfarenhet av att framgångsrikt driva utvecklingsprojekt, helst med multi-disciplinärt innehåll, dvs projekt som innehåller mekanik, elektronik samt mjukvarukomponenter. Det är meriterande med erfarenhet från branscher där krav på säkerhet och dokumentation är extra hög som t.ex. inom MedTech området.
Med en bakgrund inom produktutveckling har du fundament att stå på och har de senaste åren kanske mer fokuserat på projektledning.

Övrigt
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 
Placeringsort är Malmö.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag!

 

Ansökan
Om beskrivningen ovan känns rätt och du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Håkan Erlandsson Tel:  0703  -10 22 24, Hakan.erlandsson@prevas.se 

Prevas är ett teknikföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.


  • Ansök här
  • Alla Prevas AB-jobb
  • Dela jobb
OM PREVAS:

PREVAS är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
För mer information, se www.prevas.se.