|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Administratör sökes omgående m...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Sollentuna, Stockholms län

Bransch

Administration

Anställningsform

Heltid

Administratör sökes omgående mellan 20/3 – 27/4!

Administration

Finns du tillgänglig mellan 20/3 – 27/4 och vill fortsätta utvecklas inom administration? Vill du arbeta som administratör inom miljö- och återvinningsbranschen? Då kan det vara dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vår kund är ledande inom återvinning och avfallshantering. Med sina 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare som vill arbeta på deras kontor i Sollentuna. Vi söker dig som finns tillgänglig under perioden 20/3 – 27/4 och vill arbeta som administratör på heltid!

Som administratör kommer du att arbeta som ett administrativt stöd inom projektet Stockholm Vatten. Dina främsta arbetsuppgifter blir att ta hand om avvikelser, reklamtationer, budordrar och körodrar. Även annan administration förekommer.

Tjänsten är på heltid och kontorstider förekommer, och kommer pågå mellan 20/3 – 27/4. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos kund i Sollentuna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Vidare ser vi att du gärna har arbetat med administration och har en administrativa ådra. Som person ser vi att du är strukturerad och noggrann. Vidare är du social, självgående och serviceminded. Periodvis är det högt tempo, därför söker vi dig som är stresstålig och trivs att arbeta när det händer mycket. Det är viktigt att du drivs av eget ansvar och är nyfiken för att snabbt kunna lära dig arbetsuppgifterna. Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här