|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Administratör/kundtjänstmedarb...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Solna, Stockholms län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Heltid

Administratör/kundtjänstmedarbetare sökes omgående för direktrekrytering!

Kundsupport/Service

Är du serviceinriktad och vill arbeta med både administration och kundbemötande över telefon? Har du dessutom erfarenhet av telefonkontakt? Då är det dig vi letar efter!

Information om uppdraget:

Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och är internationellt en av de ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har företaget kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker två nya medarbetare till sin First-Line support avdelning.

I rollen som kundtjänstmedarbetare/administratör kommer du att tillhöra vår kunds First-Line support. Den ena dagen är aldrig den andra lik och arbetat innebär 50 % administration och 50 % arbete i kundtjänst. Dina vardagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:
- Besvara inkommande samtal från företagets kunder. Frågorna kan gälla alltifrån fakturafrågor, förarbyte, leasinguppgifter, försäkringar etc.
- Du kommer även att administrera varje ärende i deras ärendehanteringssystem.
- Övriga administrativa arbetsuppgifter som registervård, distribution av bränslekort och registrering av kundklagomål ingår i tjänsten.

Vår kund har kontor i Solna och tjänster tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av vår kund. Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag 08.30 – 17.00, vilket motsvarar en arbetsvecka på 37,5 timmar. Tjänsten inleds med introduktion.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Vidare ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i tjänsten ser vi att du trivs att arbeta efter uppsatta mål, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Det är även av vikt att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Det ett krav att du har grundläggande datorkunskaper och kan hantera Officepaketet. På arbetsplatsen arbetar de ständigt med förbättringar, effektivisering och utveckling och du förväntas vara aktiv och delaktig i detta. Passar beskrivning in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här