|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Administratör

 
 
 
PEAB logo
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Administratör

Har du administrativ erfarenhet, intresse för service och sinne för siffror? Skulle du dessutom beskriva dig som positiv, jordnära och engagerad? Då kanske du är vår nästa administratör!  

Om tjänsten

Rollen som administratör innebär att du stöttar platschefer och arbetsledare med övergripande administrativa arbetsuppgifter. Du gör daglig ekonomisk uppföljning, stämmer av följesedlar mot fakturor samt lättare bokföringsordrar.

Det är en varierad roll där du blir en del av Peab Asfalt-laget. Vi söker dig som är serviceinriktad och ser alla uppgifter, stora som små, som lika viktiga.

Tjänsten är en deltidsanställning på 50%. B-körkort är ett krav. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-03-11

Arbetsplats/placeringsort:

Halmstad

Kontaktpersoner:

Ted Nimark, platschef

mob: 0733 84 83 39

Sök tjänsten