|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Administratör

Header

  Kort om Riksbyggen:

  Antal anställda

  Ca 2 400.

  Verksamhetsområden:

  Fastighetsförvaltning och bygg- verksamhet.

  Verksamhetsorter:

  Riksbyggen har verksamhet över hela Sverige på mer än 400 orter.

  Omsättning:

  Ca 7 miljarder kronor i Sverige.

  Anställdas utbildningsbakgrund:

  Främst fastighetsskötare, drifttekniker, byggnadsingenjörer, energiingenjörer, civilingenjörer och ekonomer.

  Administratör

  Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!


  Som administratör i Jönköping kommer du tillsammans med ytterligare administratörer att ha en central roll i att ge våra kunder god service och ett bra bemötande. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kundteamen som består av förvaltare, ekonomer, drifttekniker och fastighetsskötare. Du kommer också att vara en viktig person gällande att ge service till kollegorna inom organisationen. Din förmåga att organisera, planera och strukturera kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Du kommer att ha goda möjligheter att utveckla både dina uppdrag och dig själv.


  Vad ska du göra?


  Du kommer att bemanna receptionen i vårt kundcenter och fungera som kundmottagare där du hjälper besökarna med många olika ärenden. Du är vårt ansikte utåt i möten med besökare och kunder. Som administratör kommer du att ansvara för diverse administrativa uppgifter bland annat hantering av nycklar.


  Du kommer också att arbeta som hyresadministratör där du kommer att hantera hela uthyrningsprocessen, från uppsägning till att ny hyresgäst flyttar in. 


  Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 


  Vem är du?


  Vi söker dig som har mycket god förmåga att bemöta kunder och agera professionellt. Som person är du serviceinriktad, en god kommunikatör samt har lätt för att skapa goda relationer. Du är också mycket prestigelös och du tar dig an alla arbetsuppgifter med samma engagemang. Vidare värderar vi att du är ordningsam, är säljande i ditt sätt och har stark initiativförmåga. Vi ser att du har lämplig utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot kvalificerad administration. Har du erfarenhet från bygg-, fastighets- eller mäklarbranschen är det meriterande. Det är även viktigt att du har mycket goda datorkunskaper och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är även viktigt att kunna göra sig förstådd på engelska i tal. 


  Arbetstiden är måndag - fredag kl 07.00-16.30, enligt schema.


  Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 


  Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast den 2017-09-30. Vi arbetar med löpande urval, så sök redan idag!


  Vid frågor kontakta administratör Jenny Rosenqvist 036-10 84 20 email: jenny.rosenqvist@riksbyggen.se eller marknadsområdeschef, Bengt Törnqvist 036-10 84 30 email: bengt.tornqvist@riksbyggen.se