|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Account Manager / Distriktsälj...

Account Manager / Distriktsäljare / Fältsäljare till Företagslänken AB

Account Manager / Distriktsäljare / Fältsäljare 

Har du erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning eller är det nästa steg för dig? Trivs du i mötet med kunder och vet hur du knyter ihop en affär? Vill du möta nya utmaningar inom försäljning mot bensinmackar, bygghandel, mataffärer, däckverkstäder mm?

Vi söker dig som älskar försäljning. Du ska tycka om att resa i arbetet och få energi av att träffa nya människor. Arbetet kräver eget ansvar och att planera sina dagar för att nå sin budget, så det är viktigt att du är självgående och strukturerad. Du har en stark egen drivkraft och gillar att arbeta i ett högt tempo. Körkort är ett krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning, dock inget krav då det viktigaste är att du har rätt inställning.

 

Om rollen:

Du jobbar med canvasbesök och säljer mobiltelefontillbehör mot bl.a. matbutiker och bensinmackar. Din arbetsplats är Södra Sverige (Skåne, Blekinge, Halland, Småland) och du utgår ifrån ditt hemmakontor, som lämpligen är i mitten av distriktet.  Eftersom du är på resande fot under vardagarna är det viktigt att du är flexibel och att du på ett strukturerat sätt identifierar nya kunder.

 

Vi erbjuder:

Företagslänken AB är ett litet bolag där Du kommer att vara delaktig i beslut och komma med egna förslag till bolagets framtida utveckling. Vi har roligt tillsammans och trots att vi inte kommer att befinna oss på samma ort kommer vi att ha nära kontakt och hitta på aktiviteter tillsammans, ex. mässor i Tyskland, men även utanför arbetstid. Produktportföljen har stor variation och det tillkommer ofta nya spännande produkter, detta i ett distrikt med stor potential.

I tjänsten ingår: Tjänstebil, företagskort, grundlön + provision, friskvårdsbidrag, 30 dagar semester

 

Önskade kvalifikationer:   

Erfarenhet från sälj (B2B).

Erfarenhet från uppsökande försäljning.

Har driv, entusiasm och hög servicevilja.

Kan arbeta strukturerat och självständigt.

Har goda datorkunskaper.

Svenska flytande i tal och skrift.

 

Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar vi email.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tove Meyer på Monster Scandinavia AB tove.meyer@monster.se

 

 

Om Företagslänken AB:

Företagslänken AB - mobiltillbehör för en enklare och tryggare ”bilvardag".

Vår affärsidé är att leverera mobiltillbehör till den svenska marknaden. Vi har sedan 2014 jobbat som importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden. Vi fungerar som grossist gentemot bland annat bensinmackar, bilverkstäder, gummiverkstäder och matbutiker och har huvudkontor i Linköping. Läs mer om oss på www.foretagslanken.nu 

 

 

 

 

Sökord: säljare, sälj, distrikt, fält, fältsäljare, distriktssäljare, distriktsäljare, sales, B2B, nykund, ”account manager”, AM, mobil, mobiltillbehör, tillbehör, iPhone, Android, Samsung, grossist, import*, bil, verkstad, bilverkstad, DVH, matbutik, bensinmack, bensin, mack, däckverkstad, bygghandel,  försäljning

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Företagslänken AB
 • Placering
  Distansarbete
 • Bransch
  Alla
  Partihandel/Grossist/Import & Export
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare