|

Ta emot liknande jobb via mejl för

AML OFFICER TILL HANDELSBANKEN

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

AML OFFICER TILL HANDELSBANKEN


Är du nyutexaminerad ekonom eller jurist och ser din framtida karriär inom bank eller finans? I rollen som AML Officer får du en unik möjlighet att tillhöra ett ambitiöst team som tillsammans strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker sex stycken AML Officers till Handelsbanken. Du kommer att tillhöra en avdelning inom bankens AML-organisation (Anti-Money Laundering) som strävar efter att förhindra att banken utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. På avdelningen arbetar en stor grupp ambitiösa och hjälpsamma kollegor både självständigt, samt uppdelat i team. Det råder god gemenskap inom avdelningen som består av ekonomer och jurister i början av sina karriärer med ett genuint engagemang och intresse för regelverk samt de ekonomiska flödena i olika verksamheter.

Handelsbankens övergripande arbetsmiljömål är att medarbetarna ska må bra, utvecklas och fungera optimalt. Bankens strävar efter en trygg miljö där de ska främja ett arbetssätt där alla är delaktiga och har inflytande på verksamheten.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Handelsbanken. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig ett år. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som AML Officer arbetar du med både privat- och företagskunder. Arbetsuppgifterna innebär implementering av regelverk och arbetssätt för AML i Handelsbankens organisation. En stor del av ditt arbete handlar om att analysera bankens kunder. Du kommer även att fungera som sakkunnig inom bankens olika interna projekt samt agera rådgivande, vägledande och kontrollerande för att säkerställa regelefterlevnad.

Vi söker dig som

Är nyutexaminerad ekonom eller jurist från universitet eller högskola och ser din framtida karriär inom bank eller finans.

Vidare har du även:

 • Ett stort intresse för finansiella institut och siffror

 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

 • Goda kunskaper i Excel

Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från bank och försäkring samt erfarenhet av kundkontakt. Vidare är det även meriterande om du har en djupare förståelse i Excel.

Vi ställer höga krav på ditt kvalitetsfokus, din stresstålighet och din effektivitet då arbetet har en brant inlärningskurva. Du behöver inneha en analytisk förmåga samt med lätthet se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information. Det är viktigt att du har hög integritet och kan arbeta under sekretess. Vidare har du god kommunikativ förmåga och har lätt att arbeta i en större grupp

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 15 maj

 • Omfattning: Heltid, minst 12 månader

 • Placering: Torsgatan 12, Stockholm

 • För att söka tjänsten vill vi att du skickar in ditt CV, ditt examensbevis och betyg från avslutade högskolestudier samt ett personligt brev där du tydligt motiverar ditt intresse för just den här tjänsten.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Handelsbankens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Läs mer om Handelsbanken på deras hemsida.

 • Stockholm
 • Heltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 15003508