|

Ta emot liknande jobb via mejl för

100% Rekryterare till Roi Rekr...

 
 
 
Roi Rekrytering Sverige

100% Rekryterare till Roi Rekrytering

Vi har tagit oss an att förändra en konservativ bransch - vi ska driva den förändring som branschen står inför de kommande åren. Vi vill ha med dig på den resan – en resa där kundens nytta och valfrihet står i centrum, där digitalisering och sociala medier kommer att spela allt större roll.

 

Kära Rekryterare/Rekryteringskonsult
Jag heter Björn och jag jobbar som rekryterare på Roi Rekrytering, jag är en av sju rekryterare på vårt växande företag, i dagsläget bestående av 19 kollegor. Nya och framförallt återkommande kunder gör att vi växer, det innebär också att jag ska få en ny kollega.

Tillsammans med mina övriga sex rekryterarkolleger bildar jag det team som ansvarar för produktionen i företaget. Att sälja intresserar mig inte så det slipper jag gärna. Hos oss jobbar rekryterare med rekrytering, säljare med försäljning, marknadspersonal med marknadsrelaterade arbetsuppgifter och våra utvecklare/programmerare jobbar med sånt som jag inte förstår mig på (men det är meriterande om du gör det).

Även om försäljning kanske inte tilltalar mig så intresserar jag mig för kunders verksamheter, utmaningar och affärer - ett intresse som jag tror att jag delar med dig. Mycket kan sägas om mina kolleger, särskilt lika är de inte, men vi möts i gediget intresse för hantverket rekrytering.

Vi söker inte nödvändigtvis en ny Jonna, Christoffer, Amanda, Ana, Filippa, Johanna eller Patricia och i den mån vi kan undviker vi helst ytterligare en Björn - vi letar snarare efter dig som med din erfarenhet och kunskap kan komplettera oss. Även om tanken är att du ska bredda vår kunskapsbas så är det lika viktigt att du liksom dina nya kolleger är redo att gå en extra mil för en nöjd kund och att du kan bidra till kontorets redan goda stämning.

Med risk för att bli tjatig, hos oss slipper du som sagt säljbudget och krav på att dra in egna uppdrag, istället kan du fokusera på sådant som du brinner för:

 • Framtagning av kravprofil
 • Genomföra urval bland sökande
 • Genomföra avstämning/ intervju med lämpliga kandidater
 • Genomföra personlighetsanalyser och tester
 • Search
 • Presentera kvalificerade kandidater till våra uppdragsgivare
 • Självständigt driva och ansvara för rekryteringsprocesser

Sökes!
Vi söker dig som på ett betydande sätt bidrar till nöjda och återkommande kunder och som vill bli med på vår tillväxtresa. Du får gärna ha erfarenhet av att rekrytera tekniska tjänster, det viktigaste är dock att du har ett grundmurat intresse för hantverket rekrytering generellt. Vi tror att: 

 • Du är ihärdig och du arbetar konsekvent och strukturerat för att avsluta arbetsuppgifter
 • Ditt tålamod och din långsiktighet skapar bra relationer
 • Du har ett intresse för att uttrycka dig i skrift och att du är en duktig kommunikatör
 • Din drivkraft får kugghjulen att snurra och bidrar till företagets tillväxt

Vi tror att du idag jobbar som Rekryterare eller Rekryteringskonsult och att du har en akademisk examen i beteendevetenskap, personalvetenskap, psykologi, företagsekonomi eller annan relevant utbildning.

Vi erbjuder
Hos oss får du vara med och påverka – mer än du tror. Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt driva dina projekt – dina kunder utgörs av allt från mindre företag med tiotalet anställda, till stora välkända koncerner.

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds med ett genomtänkt och anpassat introduktionsprogram kopplat till företaget och våra produkter, tjänsten och värderingar.

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vi hoppas att du vill bli en av oss. Ett vinnande gäng som tillsammans vill uppnå något stort. Vid vår senaste medarbetarundersökning låg vår Employer NPS på 80. För ytterligare information om oss rekommenderas ett besök på www.roirekrytering.se 

Vänliga Hälsningar

Björn Jonasson, Rekryteringschef 

PS/

Låter detta intressant så delge gärna din ansökan redan idag med CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Löpande urval. Du ansöker snabbt och enkelt genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan – ansökan görs ej via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig: 0709 – 261 227  eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se

  

Översikt

 • Omfattning:
  Heltid
  Tillsvidare

Roi socialt