|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Junior Redovisningsekonom rekr...

 
 
 

Junior Redovisningsekonom rekryteras till Strängbetong

Är du nyutexaminerad ekonom från antingen högskola/universitet eller KY- utbildning och redo för din första jobbutmaning? Eller har du jobbat som ekonomiassistent något år och vill utvecklas vidare i ett spännande företag? AB Strängbetong söker nu en Junior redovisningsekonom till sitt huvudkontor i Stockholm.

Som Junior Redovisningsekonom på Strängbetong kommer du huvudsakligen ansvara och arbeta med leverantörsreskontran för det norska systerföretaget Spenncon AS. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att vara stöd åt verksamheten i Norge i konteringsfrågor, registrering av nya leverantörer, in- och utbetalningar samt bankavstämningar. Du kommer även att vara behjälplig i avstämnings- och bokslutsarbetet och fungera som back up i kundreskontraarbetet. För rätt person med det rätta drivet finns det stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att bredda arbetsuppgifterna.

Du kommer att ingå i en grupp på 7 personer som sköter redovisningen för AB Strängbetong samt Spenncon AS. Du kommer att ha olika kontaktytor både externt och internt i organisationen och du kommer att arbeta nära kollegorna i teamet och rapportera till Head of Financial Control.

Uppdragsgivare: AB Strängbetong
Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning, antingen nyutexaminerad eller med något års erfarenhet från liknande roll. Det är viktigt att du har drivet och viljan att utvecklas i din roll som ekonom. Du är självständig och noggrann och om du har erfarenhet av IFS är detta meriterande.

Som person är du initiativtagande, ansvarstagande och serviceminded. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och trivs att arbeta i team där alla hjälps åt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 26 april, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Grundin, 0703- 21 77 83 alternativt anna.grundin@dfindfinance.se.

Organisationsbeskrivning
Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag, med cirka 1 200 anställda, verksamhet på 12 platser i landet och en omsättning på omkring 2,5 miljarder kronor. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar. Läs gärna mer på www.strangbetong.se

I samarbete med Dfind Finance rekryterar vi nu en Junior Redovisningsekonom till AB Strängbetong.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel — vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.