|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Arbetsledare till Repipe Sveri...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Lund
Bransch
Bygg/Anläggning/Infrastruktur
Referensnr
6085
Kontaktinformation
Therese Hulte
0447814480
therese.hulte@maxkompetens.se

Arbetsledare till Repipe Sverige AB

 

Repipe AB

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara delaktig i Repipes tillväxt där personalen och den moderna tekniken är faktorerna som skapar rådande och kommande framgångar? Där du med ditt ledarskap och kompetens sätter projekten med precision och bidrar till det engagemang och driv som finns på arbetsplatsen. Lockande? Då har vi jobbet för dig!

Ditt ansvar som Arbetsledare är brett där du i dina projekt ansvarar för planering, genomförande och uppföljning. På bästa sätt tar du hand om ditt arbetslag, bistår dem med allt från material och till information, tar de beslut som krävs för att driva projektet framåt samt skapar en trygghet i en intensiv arbetsvardag där du framgångsrikt står för målinriktning och beslutsamhet. Ditt ansvar utgörs av såväl personalansvar som projektansvar med visst ekonomiskt ansvar och du är under projektet kundens kontaktperson. Du har kvalitets- och arbetsmiljöansvar i dina projekt. I ditt ansvar ingår också att ständigt arbeta för att förbättra och utveckla arbetsprocesser och arbetsgång. Självklart utför du också de administrativa arbetsuppgifter som tillfaller rollen. Ditt arbetsområde är Skåne/Blekinge.

Din profil
För att lyckas i denna roll kräver vi erfarenhet från byggbranschen; snickeri, bygg, vvs eller el. Erfarenhet av arbetsledning är också krav för tjänsten. Har du erfarenhet av totalentreprenad och personalledning är det meriterande. Vi förutsätter att du har en god datavana och hanterar Officepaketet på ett effektivt vis samt innehar minst B-körkort.

Vem du är vid sidan om dina meriter är minst lika viktiga. Vi söker dig som inte räds av nya utmaningar och som trivs i en verksamhet som tydligt präglas av tillväxt och utveckling. Du är en naturlig ledare som på ett mycket bra sätt får din personal med dig. Du är coachande och motiverande samtidigt som du är tydlig och stabil. Att din kommunikativa förmåga är mycket god är en förutsättning för att lyckas då dina kontaktytor är många. Vidare förutsetts att du är stresstålig och van att befinna dig i en vardag med tvära kast där din förmåga att fördela och prioritera uppgifter är avgörande. Som person och kollega bidrar du till det positiva klimat som råder i ett engagerat gäng som brinner för sin uppgift och sin verksamhet!

I denna rekrytering samarbetar Repipe med Maxkompetens. För mer information kontakta gärna Therese Hulte på telefonnummer 044-781 44 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se

Arbetsledare/Produktionsledare/teamledare/personal/personalledning/bygg/entreprenad/projekt/projektledning

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 2 juli 2017.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
På Repipe AB utförs rörinfodring av spillvattenledningar med en verksamhet i Skåne, Blekinge och Göteborg. Man arbetar innovativt och metoderna utvecklas konstant för att hela tiden ligga i framkant. Kunderna är kommunala och privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Ledorden i bolaget är service, kompetens och yrkesstolthet. Kunden ska vara nöjd från första kontakt till slutfört arbete. Huvudkontor finns i Kristianstad med Filialer i Lund, Malmö, Karlskrona och Göteborg. Företaget ingår i Spolargruppen Holding AB som nyligen utsetts till Årets Företag i Kristianstad och som tidigare fått flertalet utmärkelser som Gasellföretag mm. Läs mer om verksamheten på www.repipe.se

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb