|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Avanzera söker redovisningseko...

 
 
 

Det här är Avanzera

Rekrytering och konsulttjänster inom tjänsteområdena Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vi har varit verksamma sedan 1998 och har ca 120 anställda konsulter. Vi arbetar över hela Stockholmsområdet och vårt kontor finner du på Vasagatan 38. Vi var bland de första bemanningsföretagen att bli auktoriserade. För dig som medarbetare är auktorisationen en garanti för att du är anställd hos en seriös arbetsgivare som följer Bemanningsföretagens etiska regler samt att vi har kollektivavtal och försäkringar för vår personal.

Avanzera söker redovisningsekonom

Vårt uppdrag:
Avanzera söker en redovisningsekonom till vår kund i Sollentuna. Du kommer arbeta i vår kunds Shared Service Center-funktion och tillhöra redovisningsgruppen. Tjänsten är på heltid, med start omgående. Som ekonomikonsult på Avanzera är du med och bidrar till framgång hos våra kunder. Uppdraget är placerat ute hos vår kund i Sollentuna.

Arbetsuppgifter:
Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

• Löpande bokföring

• Betalningar

• Kassabokföring

• Avstämningar av balanskonto

• Periodiseringar

• Rapportering

• Deklarationer

• Prognoser och uppföljning

Din bakgrund:
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning. Som person är du noggrann, arbetsvillig och prestigelös. Du trivs i en miljö där det är högt tempo och många kontaktytor. Du har en positiv inställning, arbetar strukturerat, tar egna initiativ och löser problem vartefter de uppstår. Vår kund arbetar i SAP.

Bemanning med personligt engagemang:
Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera

Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara en minut, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten.

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att höra av dig till konsultchef Anna Kalzén på telefonnummer 0700-905 491 eller anna.kalzen@avanzera.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här