|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Affärsmässig koordinator till ...

 
 
 

Affärsmässig koordinator till energiföretag

Skulle du beskriva dig som en noggrann, samarbetsvillig och kundorienterad person? Har du dessutom minst två års erfarenhet som säljassistent/innesäljare eller liknande, samt färdigheter i CAB, DP Spatial liksom i något CRM-system? Då har vi på Randstad nästa uppdrag för dig. Vi söker nu, för start 1 augusti, en lyhörd säljkoordinator till ett energiföretag i centrala Göteborg.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, dagtid. För start 1 augusti och med uppdrag tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som säljkoordinator sitter du med trevliga kollegor i ett öppet kontorslandskap. Du ansvarar för support till såväl kollegor som kunder där du tar emot information, svarar på frågor och löser de problem som uppstår. Du är som spindeln i nätet som ser till att arbetet flyter på i vardagen.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta att;

  • hantera offerter och avtal.
  • hantera ärenden i våra kundsystem.
  • arrangera kundaktiviteter och kampanjer.
  • självständigt driva förbättringar inom säljprocessen och dess rutiner internt.
  • administration av vissa energitjänstprodukter.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Minst två års erfarenhet som säljassistent/ innesäljare eller liknande
  • Goda IT-kunskaper med färdigheter i såväl CAB och DP Spatial som Abalon eller annat CRM-system.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är affärsmässig och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Är du dessutom samarbetsvillig och kundorienterad kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-07-09, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Mathilda Sebelius, mathilda.sebelius@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.