|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Industriarbetare med traversko...

 
 
 

Industriarbetare med traverskort för fysiskt arbete

Har du en god fysik som du gärna vill använda i det dagliga arbetet? Här söker vi dig med avklarad gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbete. Är du dessutom noggrann, effektiv och serviceminded? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, en industriarbetare till vår kund i Eskilstuna. Låter detta som det perfekta jobbet för dig? Då hoppas vi på din ansökan redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Eskilstuna

Omfattning: Heltid 7-16, för start enligt överenskommelse och minst 3 månader.

Arbetsbeskrivning
Här kommer du arbeta i industrimiljö med tyngre arbetsuppgifter så visst tycker du om och klarar av fysiskt krävande arbeten? I rollen som industriarbetare kommer du bland annat att;

  • Bära aluminiumdelar, ibland på egen hand och ibland med hjälp av travers, till en bläster.
  • Utefter ritning tejpa och täcka delar av aluminiumet som behöver skyddas från blästern.
  • Arbeta proaktivt med att samla aluminiumdelar för att förebygga ojämn arbetsbörda under veckan.
Kvalifikationer
I rollen som industriarbetare behöver du;

  • Traverskort, systemvana och erfarenhet av ritläsning.
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom området alternativt gymnasieexamen och erfarenhet från liknande arbete
För att lyckas i rollen är du lyhörd och arbetar effektivt liksom besitter en förmåga att behålla lugnet även vid ojämn arbetsbörda. Vidare har du ett gott servicetänk och är noggrann när du utför detaljrika arbetsmoment. Har du dessutom en god fysik och vet hur man lyfter med rätt teknik och hållning kommer du bli ett gott tillskott på arbetsplatsen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-07-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Cornelia Strandh | cornelia.strandh@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.