|

Ta emot liknande jobb via mejl för

KOORDINATOR / PROJEKTADMINISTR...

 
 
 
KOORDINATOR / PROJEKTADMINISTRATÖR TILL GOLBALT FÖRETAG
JobBusters

KOORDINATOR / PROJEKTADMINISTRATÖR TILL GOLBALT FÖRETAG

Arbetsuppgifter
Vår kund söker just nu en koordinator till ett globalt företag i Stockholm. I rollen som projektkoordinator kommer du manuellt skapa och upprätthålla dataresurser i det interna systemet. Du kommer koordinera samman ca 4000 skrivare med kund, land och region. I rollen som koordinator ingår även kontinuerlig kontakt med globala intressenter välden över. Du kommer arbeta i ett projektteam där ni tillsammans arbetar för att bygga ett registreringssystem som kommer användas i produktion. I rollen som projektkoordinator kommer du även att assistera projektledaren och vara behjälplig i supportärenden.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm samt efter behov (max 1 dag per vecka) på kundens kontor i Gävle.

Kvalifikationer
- Du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta som koordinator eller som projektadministratör

- Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

- Du har goda kunskaper i MS Office

- Du har goda administrativa kunskaper

Personliga egenskaper
I rollen som koordinator är du driven och självgående i dina arbetsuppgifter. Vidare är du en ansvarsfull person som trivs att arbeta i team. Du är en relationskapare och har enkelt att kommunicera med människor på både svenska och engelska.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, start 1/5 - 2017 t.o.m. 22/12 - 2017 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kontaktperson(er)
Therese Johansson
08-525 240 16


Ansök här JobBusters

JobBusters