|

Ta emot liknande jobb via mejl för

KONSULTHANTERARE TILL VÄRLDELE...

 
 
 
KONSULTHANTERARE TILL VÄRLDELEDANDE RETAILFÖRETAG!
JobBusters

KONSULTHANTERARE TILL VÄRLDELEDANDE RETAILFÖRETAG!

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu en konsult- och allokeringsansvarig till ett internationell retailföretag med placering i Stockholm. För att passa in i rollen ser vi att du är öppen och kommunikativ person med ett starkt driv och ordningssinne.

Du ser dig själv som en riktig problemlösare och gillar att arbeta i högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Som konsult- och allokeringsansvarig kommer du agera som spindeln i nätet!

I rollen kommer du att arbeta med resursfördelning av olika roller inom IT, såsom arkitekter, kravhanterare, testare, testledare samt releasekoordinatorer för varierande projekt och releaser. Du kommer bland annat att definiera och implementera processer och mallar för resurser, jobba med uppföljning och prioriteringar av resurser och releaser. Du kommer även arbeta med att presentera aktuella och framtida resursläge för de som arbetar i din konsultpool, samt objektsägare och team leads.

Vidare kommer du att ansvara och hantera inkomna resursförfrågningar och se till att rätt kompetens tillsats samt rätt mängd resurser. Du kommer löpande statusrapportera och informera till olika intressenter via möten, mejl och webb. I dina arbetsuppgifter inkluderar även sätta upp och driva avstämningsmöten med resurser, objektsägare och team leads. Du kommer att genomföra och driva prioriteringsprocesser, utveckla processer/mallar för resurser samt upprätthålla befintliga.

Detta uppdrag är perfekt för dig som vill få en fot in på ett spännande och fartfyllt bolag där du kommer ha egna ansvarsområden och varierande arbetsuppgifter.

Företagspresentation
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
- Du har erfarenhet av att ha arbetat i en IT-verksamhet eller IT-projekt.

- Du har erfarenhet att arbeta med någon typ av bemanning.

- Du talar och skriver obehindrat på Engelska och Svenska.

- Du har goda kunskaper i Excel och SharePoint.

- Det är meriterande om du har kunskap om PPS eller liknande projektstyrningsmodell

Personliga egenskaper
Vi ser att du är social, driven och gillar att jobba på en arbetsplats med högt tempo. Du är noggrann i ditt arbetssätt och besitter god samarbetsförmåga samt är en lagspelare. Vidare ser vi att du är duktig på att prioritera, snabbrörlig och är lyhörd. Du är prestigelös och har ett lösningsorienterat fokus.

Lön
Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, start: omgående t.o.m.2018-05-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.Kontaktperson(er)
Elise Engström
08-525 240 14


Ansök här JobBusters

JobBusters