|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Rösjöskolan söker speciallärar...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Rösjöskolan söker speciallärare till träningsskolan åk 1-6 jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Rösjöskolan söker speciallärare till träningsskolan åk 1-6

 

Tillsvidare, heltid, ferietjänst.
Tillträde snarast eller senast terminsstart ht-17.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Du blir en del av ett kompetent arbetslag med unika möjligheter både att bidra till utveckling och till att själv utvecklas. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö där vi både arbetar utifrån senaste rön och tillsammans bidrar till att skapa nya rön.

Vi söker en engagerad och kompetent lärare som vill vara med om att utveckla vår särskola, som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential.

Vi ser gärna en speciallärare/specialpedagog med utbildning i TBA och erfarenheter av att arbeta med TBA som förhållningssätt i lärandet inom träningsskolan.

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Din utgångspunkt är att lärandet ska vara kreativt och stimulerande samtidigt som det baseras på forskning och beprövade metoder.

Vi vill att du är en van IT-användare då vi använder många digitala verktyg i undervisningen. Alla elever har tillgång till en egen iPad. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

- kontinuerlig fortbildning samt handledning

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som

- har lärarexamen med aktuell behörighet

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

- är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och är van vid att leda medarbetare

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och specialpedagog/speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller i-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.

Kontaktpersoner:
Anneli Karlsson, bitr rek
tfn: 08-5792 2963 Kennet Fröjd, tf rektor
tfn: 08-57922942
Sista ansökningsdag:
2017-04-18
Företagets hemsida:
http://www.rosjoskolan.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter utvecklas. Välkommen till oss!