|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Handledare

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Handledare jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Handledare

Deltid 20%. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 170630. 

Tillträde snarast.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Du kommer till en kreativ och stödjande miljö där vi både arbetar utifrån senaste rön och tillsammans bidrar till att skapa nya rön.

Vi söker en engagerad och kompetent handledare som vill vara med om att utveckla vår skola, som utgår ifrån att alla elever kan lyckas och har möjlighet att nå sin fulla potential.

Du skall vara certifierad beteendeanalytiker och det är meriterande med en grund som psykolog. Vi söker dig som har erfarenhet av handledning inom skolan och gärna även utbildning som beteendeanalytiker och/eller psykolog med inriktning skola/utbildning.

Som handledare bidrar du med insatser för att främja tillgängliga lärmiljöer och bistår här pedagogisk personal med casebaserad handledning för att såväl ge stöd med enskilda utmaningar som främja den totala lärmiljön.

Du ingår i skolans elevhälsa och arbetar både självständigt och i nära samarbete med teamet, mentorer, lärare och skolledning. Tillsammans bidrar ni till att stärka elevernas möjlighet att nå kunskapsmålen.

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

- pedagogisk lunch

Vi söker dig som

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

- är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och är van vid att leda medarbetare

- är bra på samarbete med både kollegor och vårdnadshavare

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.

Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.

På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och specialpedagog/speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller i-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.

Kontaktpersoner:
Anneli Karlsson, bitr rek
tfn: 08-5792 2963 Eva Axelsson, bitr rektor
tfn: 08-57922949 Kennet Fröjd, tf rektor
tfn: 08-57922942
Sista ansökningsdag:
2017-04-18
Företagets hemsida:
http://www.rosjoskolan.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter utvecklas. Välkommen till oss!