|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Centralt beläget företag söker...

 
 
 

Centralt beläget företag söker glad och driven medarbetare inom sälj

Jobbeskrivning
Just nu söker vi en social person som alltid arbetar med kunden i fokus via telefon och mail.

Tjänsten är ca. 4 h/dag men kan utökas snabbt vid behov.

Arbetsuppgifterna är att bearbeta kunder efter prospektlista och kontaktpersonerna är på högre nivå inom HR och CFO.

Tjänsten kan även utveckas till att man får åka ut till kund på olika möten.

Företaget har hand om lägenhetshotell i centrala Stockholm där din roll är att förmedla företagets tjänst till andra företag.

Är du rätt person för denna tjänst erbjuder vi dig ett spännande arbete på ett härligt företag med en rolig arbetsmiljö och kontor i centrala Stockholm.

Du får dessutom en god möjlighet till att utveckla din egen kompetens inom service och försäljning. Det vi behöver är dig med mycket energi, engagemang och att du har lätt för att hjälpa till där det behövs!

Vi erbjuder en del i ett mycket duktigt team, snabba interna karriärmöjligheter och letar efter dig som vill nå nästa steg i din karriär!

Personliga egenskaper
Vi söker dig som:

- Visar stort engagemang i ditt arbete

- Är lättlärd och lyhörd

- Är serviceinriktad i ditt arbete

- Har god datavana

- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Tidigare erfarenhet av kundservice, telefonvana och försäljning är meriterande men inte ett krav. Vi värdesätter personlig lämplighet och lägger störst vikt vid att du är en glad, social person som intresserar dig för god service. Är du redo för en ny utmaning? Ansök idag då rekrytering sker löpande.

Sökord: Callcenter, teknisk support, kundservice, kundtjänst, surfplattor, service, kundtjänstmedarbetare,


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Översikt

Placering

Stockholm

Bransch

Försäljning/Affärsutveckling

Referensnummer

33344

ANSÖK NU!
BESÖK OSS!