|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Financial Controller

Monster
 

ApoEx

 
 
 

Financial Controller

Om rollen

Som Financial Controller kommer du att vara ett stöd och ett bollplank till CFO, företagsledningen och övriga chefer inom bolaget. Du levererar beslutsstöd och ger råd gällande investeringar, resultat och lönsamhet.

I rollen som Financial Controller så är du CFOs högra hand och är en viktig länk inom organisationen. Du kommer att arbeta med ekonomiska analyser, sammanställningar och tar fram beslutsunderlag för att företagets ledning ska kunna fatta väl underbyggda beslut. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera, beräkna och analysera nyckeltal, sammanställa budgetar och prognoser samt att utföra analyser av planer och resultat. Du är ansvarig för cashflow, prognoser, budgetar samt att rapporteringen av att dessa är korrekt. Du arbetar mycket med uppföljning och analyser av månadsresultat.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande. Därutöver tror vi att du har ca 5 års erfarenhet som Financial Controller. Vidare så har du mycket goda kunskaper i Excel och har utmärkta systemkunskaper i något av de större ekonomisystemen. Vi ser också att du har erfarenhet av att jobba med lager och varuförsäljning.

Som person är du självgående, analytisk och noggrann. Du är strukturerad och har en god förmåga att prioritera bland olika uppgifter. Vidare så är du social, kommunikativ och trivs med att ha olika kontaktytor samt att samarbeta med olika delar av verksamheten. Det är också viktigt att du har en hög integritet samt har lätt för att anpassa dig till förändring och ändrade förutsättningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med en 6 månaders provanställning.

Om du vill Frågor om tjänsten hänvisas till jens.bernstone@apoex.se

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om ApoEx

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss? Läs mer om ApoEx på www.apoex.seÖversikt

Företag
ApoEx
Placering
Stockholm 12030
Bransch
Alla
Anställningsform
Heltid
Tillsvidare
Karriärnivå
Erfaren (mer än 2 års erfarenhet)
Referensnr
teamtailor-27156-6257
Kontaktperson
ApoEx
Hammarby Fabriksväg 29-31
Stockholm 120 30
 

Annonsverktyg