|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Pedagog på heltid till Folkuni...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Örnsköldsvik
Bransch
Utbildning
Referensnr
1060
Kontaktinformation
Ida Strömgren
info@professionalsnord.se

Pedagog på heltid till Folkuniversitetet

 

Folkuniversitetet


Vill du vara med och öka möjligheten för personer med utländsk akademisk examen att hitta ett arbete som stämmer överens med sin kompetens? Vi söker dig som är flexibel, driven och som ser till deltagarnas behov.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en pedagog. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Detta är ett vikariat på tre månader som kan leda till en förlängning.

Vi har ett redan befintligt och nära samarbete med Folkuniversitetet och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till Professionals Nord: info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Som pedagog kommer du att arbeta inom utbildningen Korta Vägen. Utbildningen riktar sig till de personer som är arbetssökande och har en utländsk akademisk examen eller minst tre års akademiska studier på universitet eller högskola. Målet med Korta Vägen är att öka möjligheten för deltagarna att hitta ett arbete som stämmer överens med sin kompetens och dennes akademiska utbildning.

Du kommer att planera inför dina lektioner och hålla i lektioner, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Den största delen i arbetsuppgifterna kommer bestå av att coacha och motivera deltagare. Du kommer också att arbeta i ett nära samarbete med administratörer i Härnösand som kommer att stå för den mesta administrationen.


Vi söker dig som
Har någon pedagogisk erfarenhet sedan tidigare, gärna någon coacherfarenhet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från Arbetsförmedlingen och har arbetat med etablering är det mycket meriterande.

Det krävs att du har goda svenska kunskaper i tal och skrift, det är meriterande med andra språkkunskaper. Du har B-körkort och gärna tillgång till egen bil.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är självgående då kontoret i Örnsköldsvik är relativt nystartat. Du ser därför möjligheter och är flexibel som person. I rollen finns utrymme att ta egna initiativ utifrån deltagares olika behov.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida strömgren

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Folkuniversitetet är en stor och mångfacetterad organisation där kreativitet och kunskap är viktigt. Folkuniversitetet har ungefär 3900 anställda och många ideellt engagerade cirkelledare. De arbetar med allt från studiecirklar till gymnasieskolor och YH-utbildningar. Folkuniversitetet söker medarbetare som står för tankefrihet och engagemang. Läs mer om hur Folkuniversitetet presenterar sig själv på deras hemsida: http://www.folkuniversitetet.se/.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb