|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Integrationsspecialist till Fl...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Örnsköldsvik
Bransch
Data/IT
Referensnr
1061

Integrationsspecialist till Flexeurope

 

Flexeurope


Vill du följa med på Flexeuropes expansiva resa och hjälpa dem att fortsätta utvecklas tillsammans med sina kunder? Urvalet sker löpande så var snabb in med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Flexeuropes räkning en integrationsspecialist. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Flexeurope i form av urval, intervju och presentation.

Flexeurope säljer programvaran flexiteBPMS som effektiviserar arbets- och informationsflöden för företag och organisationer inom offentlig sektor. Nu söker de en Integrationsspecialist till deras tekniska konsultteam i Örnsköldsvik.


Arbetsuppgifter
I tjänsten som integrationsspecialist ansvarar du över att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i kundprojekt. Det innebär att du är med från förstudie, val av integrationslösning, till utveckling och framtagning av rätt arkitektur.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.


Vi söker dig som
Har eftergymnasial utbildning inom IT, t.ex. som högskole- eller civilingenjör D/IT, eller motsvarande kunskaper, med en bred kompetens och erfarenhet inom teknik, projekt och kundrelationer.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av integration av informationssystem, och vana att fånga och dokumentera kundens kravbild.

Du har kunskaper i XML, Webservices (SOAP/REST) och IT-säkerhet. Utöver det är det meriterande om du har kunskaper i Java eller liknande programmeringsspråk, erfarenhet av Middleware, applikationer och integrationsserver, samt kunskaper inom verksamhetssystem och enterprisearkitektur.

Vidare så har du goda kunskaper i svenska och engelska då det behövs i kommunikationen med kunder.

Som person är du en strukturerad, lösningsorienterad och drivande integrationsspecialist. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder. Vi ser gärna att du har en kundvana och affärsmässighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Flexeurope AB utvecklar och säljer programvaran flexiteBPMS till kommuner, privata företag och statliga verk som vill effektivisera och digitalisera sina arbets- och informationsflöden. De har över 15 års erfarenhet av digitala processer, verksamhetsutveckling och Business Process Management.
De finns representerade med egna kontor i Stockholm, Örnsköldsvik och Kristianstad. De har ett 100-tals kunder i ett 40-tal länder. Exempel på kunder är MacGregor, Domsjö Fabriker, Malmö Stad, Konsumentverket och Stockholms Läns Landsting.

De har AAA-rating och värderar sina goda kundrelationer högt!


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb