|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Ambulerande internservicemedar...

 
 
 

Ambulerande internservicemedarbetare till KFX HR-partner

Om tjänsten
Sökord: Vaktmästare, kontorsassistent, fastighetsskötare, fastighetsservice, janitor, ambulerande

Söker du efter ett utvecklande arbete? Skulle du vilja arbeta på olika arbetsplatser för att få värdefull erfarenhet? Vill du arbeta med service och trivs med att arbeta med männikor? Vi söker nu dig som vill arbeta som ambulerande internservicemedarbetare ute hos våra kunder. Vid anställning får du möjligheten att genomgå en diplomering hos oss KFX HR-partner för att lära dig mer om service och vad det innebär att arbeta inom kontorstjänster. Du får sedan chansen att arbeta hos ett flertal olika kunder för att ersätta ordinarie personal eller när kunden har ett extrabehov.Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är under kontorstider.

Om företaget
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord och vårt mål är att vara våra kunders förstaval av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet.

Arbetsuppgifter
Som internservicemedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Exakta arbetsuppgifter beror på uppdraget men i dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

- Reparera eller byta ut saker som är trasiga

- Ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser

- Se över, plocka undan och hålla efter öppna ytor och lokaler

- Genomföra interna omflyttningar och förrådshantering

- Posthantering och inköp

- Service och felanmälning av kontorsmaskiner

- Hämta eller ta emot varor

Kvalifikationer
Du är lösningsorienterad och har en prestigelös inställning. Att våga ta initiativ för att lösa problem som uppstår är en självklarhet för dig, och du trivs att arbeta med service och har en positiv inställning. Du är ordningsam och lojal samt har ett stort engagemang. Att arbeta som ambulerande internservicemedarbetare innebär att du kan ställas inför stressiga situationer och kan innebära att du inte vet exakt hur din arbetsdag kommer att se ut. Du har därför lätt för att anpassa dig till nya situationer, är stresstålig och trivs med att ställas inför utmaningar. Vidare har du de fysiska förutsättningarna för att klara av tyngre lyft och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.