|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Nyexade ekonomer till storbank...

 
 
 
Amendo Jobs

Nyexade ekonomer till storbank inom corporate actions

Amendo

Arbetsbeskrivning
Under våren kommer en av storbankerna behöva stöd av ett antal konsulter under 3-4 månader. Vi söker därför dig som är nyutexaminerad ekonom och som vill få värdefull erfarenhet inför framtiden. Du kommer att arbeta backoffice med administration, avstämningar, registrering av bolagshändelser under högsäsongen för bolagsstämmor. Rollen innefattar också mycket kontakt med både externa och interna parter.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har studerat på högskola eller universitet, med inriktning mot finansiering, ekonomi, bank, eller liknande. Du har ett stort intresse för bank- och finansbranschen, och ser det här som en mycket bra möjlighet att bygga på erfarenhet i början av din karriär. Som person är du social, drivande, och har en mycket god förmåga att kunna ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta i ett team krävs också att du är en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga. Du är noggrann, organiserad, och har goda kunskaper i Excel. Vidare är du flytande i engelska och svenska i tal och skrift, och tillgänglig under hela perioden.

Om företaget
Vår kund är en storbank med kontor i centrala Stockholm.

Om Amendo
Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Johanna Blom.

Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13