|

Ta emot liknande jobb via mejl för

CFO/Controller till kreditförs...

 
 
 
Amendo Jobs

CFO/Controller till kreditförsäkringsbolag

Amendo Stockholm

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en Controller/Redovisningsekonom till konsultuppdrag som CFO med start 1 maj till 31 december. Ekonomiavdelningen i Sverige består av en redovisningsassistent och en trainee från Frankrike där moderbolaget har sitt huvudkontor.

CFO-tjänsten är i praktiken en blandning av controller och redovisningsekonom. CFO är involverad i det löpande arbetet och därför krävs en person som inte drar sig för att hugga i där det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
1. Månadsbokslut (Boka reserver + rapportera)
2. Prognoser
3. Adhoc-rapporter till regionkontoret i Tyskland
4. Attester av kostnader (Reseräkningar och fakturor, betalningar)
5. Vissa löpande arbetsuppgifter så som avstämningar av mer avancerade konton
6. Kontroller och uppföljning av kundfakturering
7. Krediteringar till kunder av säljrabatter
8. Hantera löner tillsammans med lönebyrån
9. Förbättringsprojekt

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker efter en konsult med lång erfarenhet från ekonomiavdelning, gärna både som redovisningsekonom och controller. Konsulten behöver ha viss erfarenhet av personalansvar. Det viktigaste är dock att han/hon inte tvekar för att hugga i det praktiska arbetet på en ekonomiavdelningen. Konsulten behöver besitta en förmåga att ha både övergripande överblick och förmåga att gå ner på detaljnivå när det behövs.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Boström.

Om oss på Amendo

Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande konsult- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade konsult- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat konsult- och rekryteringslösningar på alla nivåer, från studenter och unga talanger till seniora chefer och specialister.

Vi har verksamhet i hela Sverige med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Borås och Skellefteå och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!

www.amendo.se
Contact Amendo
 • Stockholm
  Brahegatan 10
  114 37 Stockholm
  Tel: 08-545 880 55
 • Sundsvall
  Sjögatan 13
  852 34 Sundsvall
  Tel: 070-299 95 65
 • Göteborg
  Östra Larmgatan 13
  411 07 Göteborg
  Tel: 031-16 81 13