|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Kundansvarig till Bonnier Acad...

 
 
 

Kundansvarig till Bonnier Academy

Tjänstebeskrivning
Har du några års erfarenhet av försäljning och vill arbeta med tjänsteförsäljning mot andra företag?

Bonnier Academy söker nu en Kundansvarig säljare som ska arbeta med försäljning av utbildningar inom Office-paketet. Bonnier Academy är en del av Bonnier Business Media och säljer digital kompetensutveckling och fortbildning i form av e-learningtjänster.

Som Kundansvarig säljare kommer du att ansvara för försäljning av Office-utbildningar. Du sköter hela säljprocessen, från första samtal till avslut och har främst kontakt med kunder via telefon och mail men du kommer också att genomföra fysiska möten. Du tar kontakt med såväl medelstora som stora företag och arbetar aktivt med att hitta nya kunder.

Vi erbjuder dig en tjänst där du har ett stort varumärke i ryggen, i en roll som präglas av ett högt tempo och där det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Krav på person
För att lyckas i rollen som Kundansvarig säljare på Bonnier Academy ser vi att du har erfarenhet av B2B försäljning samt är van vid att arbeta mot uppsatta mål.

Du är en driven och hungrig person och har en stark vilja att lyckas. Du trivs i kontakten med andra människor, är serviceinriktad och har en hög ambitionsnivå. Vidare är du en lagspelare som vill vara en del av ett team som stöttar och hjälper varandra. Det är ett krav att du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Det är bra om du har ett intresse i att vilja effektivisera stora organisationer och enskilda användare.

Vi ser det som meriterande om du tillhör eller tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen. Ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan

Plats: Torsgatan 21, Stockholm. I april flyttar vi till DN-skrapan (Gjörwellsgatan 30).

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Bonnier Academy utvecklar och säljer digital kompetensutveckling och fortbildning. Våra kurser gör personalutbildning möjlig för alla när den behövs som bäst.

Sedan vi började med e-learning 1989 har vi hjälpt över 350 000 personer att lära sig Windows och Office-paketen. Idag är vi verksamma i hela Norden med både stora organisationer och enskilda användare som kunder.

Bonnier Academy i korthet:

• Erbjuder digitala utbildningar för yrkesverksamma

• Mät framsteg och resultat på individnivå

• Ger användarna diplom efter avklarad utbildning som intyg på sina kunskaper

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, innesäljare, Account manager, fältsäljare

Publiceringsdatum: 2017-01-09