|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Personal till Produktion i Löd...

 
 
 
Palm & Partners är ett av Sveriges mest erfarna HR-bolag med moderna metoder och starka nätverk. Vi arbetar med stort engagemang i resultatet, personalen och rätt arbetsmodell anpassat för din marknad.
Översikt

Placering

Kävlinge

Bransch

Tillverkning/Produktion

Anställningsform

- Heltid

- Visstidsanställning

ANSÖK HÄR

Personal till Produktion i Löddeköpinge


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta på vår kunds produktionsanläggning i Löddeköpinge. Arbetet innefattar sortering, avsyning, paketering och liknande arbetsuppgifter vid behov. Maskinoperatörsarbete av en påfyllnadsmaskin förekommer också. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helger kan förekomma.

Utbildning
Ingen utbildning krävs.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, men störst vikt läggs vid din inställning och ditt engagemang. Erfarenhet inom produktion, paketering, sortering av brev och paket eller liknande är meriterande.

Körkort och tillgång till bil krävs.


Personliga kvalifikationer
Du är van vid att arbeta fokuserat i högt tempo. Din fysik är god och du arbetar metodiskt och effektivt. Du trivs med att arbeta inom produktion tillsammans med trevliga kollegor och delar gärna med dig av din positiva energi.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Startdatum
Start omgående.