|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Utvecklare med verksamhetsintr...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Utvecklare med verksamhetsintresse till innovativa Exsitec!


Brinner du för att bygga affärskritiska och innovativa lösningar med kundens verksamhet i fokus? Vår kund Exsitec är specialister på verksamhetssystem så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Som utvecklare på Exsitec kommer du arbeta på ett företag i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i deras företagskultur.

Om tjänsten

Academic Work söker för Exsitecs räkning en utvecklare med verksamhetsintresse som kommer arbeta med problemlösning i syfte att förenkla vardagen för Exitecs kunder. Vi tror att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet och nu söker nästa steg i karriären.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exsitecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exsitec.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med att bygga affärskritiska och innovativa lösningar med kundens verksamhet i fokus. Du kommer arbeta i utvecklingsmiljöer så som Visual Studio och SQL Server Management Studio. I rollen som systemutvecklare har du möjlighet att bygga anpassningar, integrationer och kringsystem till bland annat affärssystemet Visma Business som idag har stora framgångar på den svenska marknaden. Du kommer arbeta med helhetslösningar vilket ger varierande och utmanande arbetsdagar.

Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i karriären och har ett stort verksamhetsintresse. Vi tror att du tycker om att arbeta med test och kvalitet och har en god analytisk och logisk förmåga. Exsitec arbetar med mentorskap och har en tydlig plan som snabbt ger dig stort ansvar och förtroende. Du kommer bli tilldelad en mentor som du har under de första sex månaderna som följer och stöttar dig i din utveckling. Exsitecs företagskultur vilar på starka värderingar; enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. De sätter personlig utveckling högt och ger sina medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Vi söker dig som

 • Har minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har goda kunskaper i SQL

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT, men detta är inget krav. Som person tror vi att du är en problemlösare som har ett stort intresse för att bygga affärskritiska och innovativa lösningar med kundens verksamhet i fokus. Då du kommer arbeta som konsult ser vi att du är affärsmässig och har en förmåga att bygga goda relationer med kunder. Vidare är du en initiativtagare som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. De hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Exsitec använder sig av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Mobigo och MediusFlow.

 • Stockholm
 • Heltid
 • IT
 • 14981523