|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Webbutvecklare med intresse fö...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Webbutvecklare med intresse för moderna webbramverk!


Har du goda kunskaper inom JavaScript och vill arbeta med att ge kunder en effektivare, enklare och roligare vardag genom bra IT-stöd? Vår kund Exsitec är specialister på verksamhetssystem så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Som webbutvecklare på Exsitec kommer du arbeta på ett företag i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i deras företagskultur.

Om tjänsten

Academic Work söker för Exsitecs räkning en webbutvecklare som med hjälp av moderna ramverk kommer arbeta med att utveckla innovativa, snygga och trendiga appar för att effektivisera och göra vardagen enklare för Exsitecs kunder. Vi tror att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet av webbutveckling och nu söker nästa steg i karriären.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Exsitecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exsitec.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du arbeta med att utveckla appar med fokus på användarbarhet. Du kommer bygga användbara och attraktiva lösningar där du får möjlighet att vara med i hela processen, från framtagande av lösning till införande. Du kommer arbeta i projektform i ett team bestående av skickliga utvecklare med moderna webbramverk som Vaadin och Angular 2. I rollen som webbutvecklare kommer du ha möjlighet att arbeta med både frontend och backend-utveckling i varierande projekt med flera olika kunder.

Du kommer arbeta som konsult där mestadels av arbetet sker inhouse hos Exsitec, men du kommer även vara ute hos kunder. Detta gör det möjligt för dig att se den direkta nyttan av apparna i kundernas verklighet.

Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta med problemlösning och utmaningar som kräver teknisk förståelse. Exsitec arbetar med mentorskap och har en tydlig plan som snabbt ger dig stort ansvar och förtroende. Du kommer bli tilldelad en mentor som du har under de första sex månaderna som följer och stöttar dig i din utveckling. Exsitecs företagskultur vilar på starka värderingar; enkelhet, framåtanda, affärsmässighet och glädje. De sätter personlig utveckling högt och ger sina medarbetare möjlighet att själva forma sin roll och sin arbetssituation.

Vi söker dig som

 • Har minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Har goda kunskaper i JavaScript

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT, men detta är inget krav. Som person tror vi att du är en problemlösare som har ett stort intresse för att bygga användbara och attraktiva lösningar. Då du kommer arbeta som konsult ser vi att du är affärsmässig och har en förmåga att bygga goda relationer med kunder. Vidare är du en initiativtagare som trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, så som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. De hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Exsitec använder sig av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Mobigo och MediusFlow.

 • Stockholm
 • Heltid
 • IT
 • 14981522