|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Juniora medarbetare sökes till...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Juniora medarbetare sökes till IT-support inom offentlig sektor


Är du i början av din karriär med lite erfarenhet från teknisk support eller servicedesk kan detta var det meriterande uppdraget för dig! Nu behöver vår kund förstärkning i ett av sina team under en större migrering. Det viktigaste är att du har intresset och en grundförståelse för IT samt att du tidigare arbetat serviceinriktat. Det finns möjlighet för vidare utveckling och karriär inom organisationen för den som visar på mycket ambition och drivkraft till att vilja utvecklas.

Om tjänsten

Vår kund inom offentlig sektor har under hösten påbörjat ett större migreringsprojekt där samtliga användare ska byta till tjänsten Office 365. Vi söker nu förstärkning i form av två nya medarbetare på heltid. Du kommer ingå i ett team om 6 personer där du arbetar mot stora enheter och där arbetet du utför har betydelse för samhället i stort.

Uppdraget startar 23 januari och beräknas pågå till tidigast slutet på maj med chans till förlängning. Academic Work har idag ett flertal konsulter på närliggande avdelningar och alla trivs mycket bra. Den härliga stämningen och utvecklingsmöjligheterna genomsyrar det dagliga arbetet! Detta uppdrag är perfekt för dig som vill visa vad du går för på en arbetsplats där man tar tillvara på kompetens och personer som visar på driv och ambition. Du får arbeta i en miljö med ständigt nya och spännande projekt samt en vass merit på ditt CV!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:

 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak arbeta med inkommande samtal och mail från organisationens anställda vilka rör de nya programmen inom Office 365. Dessutom kommer diverse andra arbetsuppgifter kopplade till IT-support förekomma liksom registrering och uppföljning av inkommande ärenden. Dina huvudsakliga arbetsverktyg är dator med ett flertal datorsystem samt telefon. Du arbetar mycket självständigt och ansvarar själv för att lösa inkommande ärenden med hjälp utav en kunskapsdatabas alternativt skickar du ärenden vidare till annan avdelning. Är du en driven person kan du själv få ansvar för att skapa rutiner och utveckla projektet i rätt riktning.

Vi söker dig som

 • Har telefonvana samt 1-2 års erfarenhet från att arbete i teknisk support/servicedesk eller liknande
 • Starkt kommunikativ när det gäller tal och skrift i svenska då det är detta språk du ger support inom
 • Har goda datorkunskaper sen tidigare och en förståelse för IT-miljöer
 • Det är meriterande om du har arbetat i Office 365

Som person är du initiativtagande, driven och kan ta mycket eget ansvar. Du ska vara serviceinriktad och lättlärd då det är många nya system att lära sig. Dessutom ska du kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra samt ha förmågan att kunna bemöta olika sorters människor. Att arbeta i projekt ser du som något positivt och du kan vara flexibel utifrån de förutsättningarna. Vi letar efter personer med mycket energi och ambition och som vill vara med och bidra till den positiva stämningen på arbetsplatsen! Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annons-ID i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

 • START: 23:e Januari
 • UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid från slutet av januari till slutet på maj
 • UPPSKATTAD ARBETSTID: Vardagar, kontorstider men även arbete på obekväm arbetstid kan förekomma för den som visar intresse för detta
 • URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.


Academic Work Fotbollslandslaget - 1# The Office
Dagens talanger är framtidens stjärnor, både på jobbet och på fotbollsplanen. Här tränar U20-landslaget inför VM. På vårt kontor.

 • Stockholms län
 • Heltid
 • IT
 • 14981525