|

Ta emot liknande jobb via mejl för

DRIVEN PROJEKTINGENJÖR TILL TR...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon

DRIVEN PROJEKTINGENJÖR TILL TRAFIKVERKET


Har du en ingenjörsutbildning och brinner för att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Är du duktig på att koordinera med vana att jobba administrativt och har siktet inställt på att i framtiden bli projektledare? Då kan du vara Projektingenjören vi söker till Trafikverket!

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en ny projektingenjör som kommer att arbeta med ERTMS-projektet. Ett projekt som innefattar utveckling av ERTMS-systemen och att därefter införa detta på den svenska järnvägen. Du kommer att arbeta med Trafikverkets funktion för Utveckling inom delprojekt System som har hand om att beställa och ta emot utvecklade system från deras två leverantörer Ansaldo och Bombardier.

Trafikverket garanterar dig en utvecklande miljö där tempot är högt. Detta innebär att du får möjlighet att växa inom organisationen och i framtiden kunna anta rollen som projektledare. Det kommer läggas stort fokus på din personliga kompetensutveckling och du kommer i samband med din anställning få möjligheten att ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram som Academic Work tagit fram i samråd med Trafikverket. Du kommer även ges löpande coachning för stöd och vägledning som ger dig bästa förutsättningarna att växa i rollen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt kommer att få möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer exempelvis att:

Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter
Svara för kontinuerlig projektuppföljning samt prognoser
Hantera systemdokumentation i gränssnittet mellan beställare och leverantör
Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
Agera sammankallande vid möte kring avvikelsehantering

Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an stort eget ansvar och utvecklas

Vi söker dig som

Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom teknik alternativt en annan relevant examen. Du är intresserad av att arbeta med produktionutveckling, utforming av tekniska system, ekonomisk uppföljning, dokumenthantering och avvikelsehantering. Utöver krav på utbildning eftersöker vi följande kompetenser:

Stort tekniskt intresse
Upp till två års erfarenhet
Flytande i svenska, både tal och skrift 
Du är resultatorienterad och strukturerad. Du har också en god social förmåga och har lätt för att samarbeta med andra i ett team
B-körkort
Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-programmen: Excel och Outlook 

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Vidare är du en lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare behöver du vara självgående, ordningsam och vara proaktiv

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för de fyra transportslagen vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. De ansvarar också för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Specifikt kommer du vara placerad i projekt ERTMS, vilket i korthet är ett gemensamt tågtrafikstyrningssystem för Europa, vars syfte är att ersätta nuvarande signalanläggning som är sliten och behöver bytas ut.

  • Solna
  • Heltid
  • Teknik
  • 14981477