|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Lärare i årskurs 2

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Sollentuna Kommun-jobb  Dela jobbRapportera denna annons
Lärare i årskurs 2 jobb i Stockholm, Stockholms Län Sverige

Toppentjänst

Lärare i årskurs 2

Vill du arbeta i flerlärarskap? 

Flerlärarskapet innebär att du kommer att arbeta i arbetslag och samarbeta med fyra andra lärare på tre klasser. I arbetslaget ingår fem kollegor på fritidshemmet, på Töjnaskolan jobbar vi tätt tillsammans lärare och fritidshem.

Vi jobbar med ämneslärare från årskurs 1, vi ser därför gärna att du har SO och svenska i din behörighet. Vi gör det för att nå hög kvalitet i undervisningen och skapa goda förutsättningar för våra medarbetare att lyckas balansera jobb och fritid och uppnå en långsiktig hållbar utveckling. Vi delar upp läsåret i sex perioder och samplanerar undervisningen och sambedömer elevernas kunskaper. Vi arbetar formativt och försöker utmana varandra i att utgå från den senaste forskning i våra metoder.  

Vi satsar på framtiden och söker Dig som är en stabil men innovativ lärare. Vi vill att du har ett inspirerande ledarskap i klassrummet och arbetar dynamiskt. Vi arbetar systematiskt för att höja kvalitén i undervisningen, där våra lärplattor är ett naturligt verktyg som du behärskar eller vill lära dig! 

Töjnaskolan är en F-6 skola som är belägen i centrala Sollentuna i ett villa/radhusområde. Om ett par år bygger vi en helt ny skola! Vill du vara med?

Verksamheten bygger på en verksamhetsidé där vi beskriver Hur vi ska nå Sollentuna kommuns vision Skolresan

Våra medarbetare arbetar i team och kollegialt lärande är naturligt för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning

Vi har positiva förväntningar på oss själva och våra elever, vilket innebär att eleverna ska uppnå dom kunskaper som krävs för ett yrkesliv mellan år 2030-2080. 

Som anställd på Töjnaskolan får du en mycket konkurrenskraftig lön om du är rätt person. Vi ger personalen ett friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och hälsoundersökning varje år! Vi satsar mycket på fortbildning och brukar t ex besöka SETT och BETT-mässa. Hos oss är utveckling ett naturligt tillstånd. 


Uppdraget och dina kvalifikationer

Ditt uppdrag är bland annat att
- planera 
- genomföra 
- följa upp 
- anpassa undervisningen så att lärandet blir tillgängligt föra alla barn. Denna tjänst är i arbetslag årskurs 2!

Göra så att Töjnaskolan blir den bästa skolan för varje elev, dvs arbeta med tillgänglighet i alla aspekter.  

Vara mentor för en grupp elever och kontakt med deras vårdnadshavare.

Du måste vara väl förtrogen och kunnig i att hantera olika typer av tekniska verktyg, som "lärplattor" och interaktiva tavlor. Det är viktigt att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap och att du vill arbeta i en lärande organisation med bas i forskningen.

Vi söker dig som är utbildad lärare, med din lärarlegetimation klar!
I uppdraget ingår att jobba språkutvecklande, erfarenhet och kompetens inom detta område ses därför som meriterande. 
 
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande. Är du den vi söker?

Välkommen med Din ansökan!


Med vänlig hälsning

André Wallin

Rektor

Kontaktpersoner:
André Wallin
tfn: +46 857922996
Sista ansökningsdag:
2017-01-23
Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se
Skriv ut

Sollentuna är en kommun som växer och utvecklas. Vi blir cirka 1000 personer fler varje år och är nu över 70 000 invånare. Sollentuna kommun har cirka 2 700 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar alltid efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger dig stora möjligheter utvecklas. Välkommen till oss!