|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Öga för ordning? Vi söker en j...

perido

Öga för ordning? Vi söker en junior administratör - tillsvidare

Är du slarvig, ostrukturerad, passiv och negativ? Då är det här garanterat inte jobbet för dig! Vi är på jakt efter en junior administratör som är noggrann, strukturerad, initiativtagande och positiv. Låter det som att det är dig vi letar efter? Läs vidare!

Beskrivning

Vi på Perido hjälper en kommun i Stockholmsområdet att hitta det bästa administrativa stöd man kan få. Här blir du del av ett gäng som trivs tillsammans och på jobbet, något som bidrar till ett öppet klimat där man alltid kan be varandra om hjälp.

I rollen som junior administratör kommer du att hantera kommunens arkiv och hjälpa till med högt som långt som har med detta att göra. Du kommer att arkivera handlingar, både digitalt och i pappersform samt registrera handlingar och ärenden digitalt. Arbetsuppgifterna innefattar hantering av det befintliga arkivet där du kommer att gå igenom handlingar flera år bakåt i tiden. Utöver det kommer du att scanna, sortera och döpa nya handlingar som kommer in.

För att trivas i rollen som junior administratör vet du verkligen vad ordning och reda innebär. Du har en fallenhet för administrativt arbete och kan själv ta initiativ då du hugger tag i de arbetsuppgifter som behöver göras. Här behövs en person som kan den digitala världen och är lättlärd. Du tycker att offentlig sektor är ett spännande område och du kanske till och med har erfarenheter därifrån? Är du social, öppen och lättsam kommer du att passa väl in på den här arbetsplatsen!

Låter det här som nästa uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administration
  • IT-kunskaper
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap kring offentlighet och sekretess
  • Erfarenhet av arkivering
Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag tillsvidare. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 15806LF i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

 

Sökord: administratör, junior administratör, kommun, arkiv

Om Perido
Visionen för vår konsult- och rekryterings-
verksamhet är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det omfattar våra medarbetare, våra konsulter, alla kandidater och personalen hos våra kunder. Visionen ställer höga krav på oss att matcha rätt kandidat eller konsult till de uppdrag våra kunder ger oss. Vi arbetar med detta varje dag, i varje situation.

Perido grundades 2003 och sedan dess har vi hjälpt tusentals att hitta jobb där de trivs. Idag är vi 700 medarbetare, varav 650 är konsulter på uppdrag över hela landet.


AAA Perido Skills AB