|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Är du student och har Örebros ...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Är du student och har Örebros snyggaste telefonröst?


Är du studerande och vill ha riktigt bra förutsättningar för att lyckas inom försäljning? Iprevent erbjuder dig både coachning och goda utvecklingsmöjligheter inom försäljning. Här säkrar du inte bara brandsäkerheten utan dessutom din framtida karriär! Låter detta som du? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker en mötesbokare till brandskyddsföretaget Iprevent. Uppdraget är flexibelt både gäller dagar och tider. Tanken är att du arbetar ungefär 1 dag/veckan under kontorstider så kunderna går att nå. Skulle du vilja arbeta hemifrån på sikt så finns även den möjligheten.

Iprevent består av nio glada och skämtsamma män som alla har en bakgrund inom brandskydd och säkerhet. De som äger bolaget är Johan, Tord, Magnus och Hasse och du kommer att svara gentemot Johan. I byggnaden på radiatorvägen sitter dessutom andra företag som gärna byter några ord över en kopp kaffe. Inledningsvis erbjuds du 2 dagars coachning med en konsult som har lång erfarenhet inom just mötesbokning och sitter på mycket värdefull kompetens. Du kommer vidare att få sitta med vid interna månadsmöten och vid arbetsplanering vilket ger dig en god insikt i företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iprevent. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till dess att du slutar studera. För rätt person finns det möjligheter att bli anställd på heltid efter studierna.

Arbetsuppgifter

Iprevent fokuserar på helthetslösningar och kvalité för kunderna. Ambitionen var att skapa nära kundrelationer och enkla helhetslösningar inom brandskydd. För att göra detta erbjuder de utbildningar inom området. Som mötesbokare kommer du arbeta med att kontakta potentiella kunder och dels presentera brandutbildningar, dels boka möten åt dina kollegor där de kan utföra själva försäljningen och sluta affären. Du kommer att få en lista med prospekt som du kan ringa på, därmed behöver du inte göra uppsökandet på egen hand. Det kommer att vara kunder över flera delar av Sverige.

Det finns även möjligheter att följa med ut på möten hos kunder och på så vis lära dig mer om området och på sikt även kunna ta egna möten.

Vi söker dig som

Studerar och har drivet till att bli framgångsrik inom försäljning. Det ses som en stor fördel om du studerar något relaterat till försäljning.

 • Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av telefon som främsta arbetsredskap eller om du kan norska.

Som person drivs du självklart av att se resultat. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och har förmågan att komma med nya idéer och ta egna initiativ. Vidare tror vi att en lagom dos av motgångar motiverar dig och att du inte är den som ger upp i första taget!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Februari

 • Omfattning: Deltid, 1 ggr/veckan

 • Lön: Grundlön + provision per bokat och utfört möte

 • Placering: Iprevents kontor Örebro alt. hemifrån på sikt

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Iprevent AB bildades 2012 i Örebro av Johan, Tord och Hasse med tidigare erfarenhet från räddningstjänst och privata brandskyddsföretag. Ambitionen var att skapa nära kundrelationer och enkla helhetslösningar inom brandskydd. Hösten 2016 anslöt Magnus Frisk. Idag är de verksamma över hela landet och arbetar med både stora och små kunder. iPrevent kan vara med från byggstart till färdig verksamhet, där de även kan leverera samtliga produkter. Deras värdegrund är viktigt för dem där alla är lika värda. De tillsammans med medarbetarna skapar en arbetsmiljö där man tycker det är roligt att gå till jobbet.

 • Örebro
 • Deltid
 • Försäljning
 • 14999894