|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Är du som student sugen på ext...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Share Icon

Är du som student sugen på extrajobb inom lager?


Vi söker dig som är studerande och intresserad av att arbeta en kväll i veckan som lagermedarbetare. Är du en självgående och noggrann person som gillar att ha ordning och reda? I sådant fall kan detta vara rätt tjänst för dig. Arbetet börjar med kort varsel så sök på en gång om du är intresserad!

Om tjänsten

Academic Work söker för Bufabs räkning en självgående lagermedarbetare som kommer arbeta en kväll i veckan ute hos välrenommerad kund i Finspång.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bufab. Då tjänsten gäller en deltidsanställning krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller jobb på minst 50%. Behovet är omedelbart så det krävs att du kan komma igång omgående med arbetet. Du kommer arbeta samma kväll varje vecka, men de tiderna du arbetar på kan du till viss del anpassa efter eget tycke.

Arbetsuppgifter

Under en kväll per vecka kommer du plocka muttrar och skruvar på det interna lagret direkt ute hos kund i Finspång. Kunden plockar själv delar från det lager som Bufab ser till att hålla fyllt med nya delar. Som lagermedarbetare i denna tjänst ser du till att fylla på med delar i plastlådor som står sorterade i ett hyllsystem, samt säkerställer att det alltid finns två lådor av respektive del. Då lådorna är tomma plockas dessa ned och skickas sedan tillbaka till ett centrallager där de scannas och blir till en order för kunden.

Vi söker dig som

Är student med minst ett år kvar av dina studier
Kan arbeta en kväll per vecka
Talar flytande engelska eller svenska, där svenska ses som extra meriterande
Klarar av tyngre lyft (10-15 kg)

För att vara en intressant kandidat för den här tjänsten måste du inte tidigare ha jobbat på lager. Betydligt viktigare är att du är en pålitlig person som är mån om att göra ett bra jobb. Vi ser att du är en person som är noggrann med att följa de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och tar hänsyn till dessa. Du ser även till att ta ansvar för dina uppgifter och klarar av att strukturera upp ett eget angreppssätt.

Innehav av körkort är fördelaktigt för att kunna ta sig ut till lagret varje vecka. Det är dock inget måste för arbetet i sig.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående
Omfattning: En kväll per vecka
Placering: Finspång

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslönings som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts (skruvar, muttrat etc). Bufab startades 1977 i Småland och är idag ett internationellt bolag med verksamhet i 24 länder. Huvudkontoret ligger i Värnamo och Bufab har 1000 medarbetare.

  • Norrköping
  • Deltid
  • Lager/logistik
  • 14993528