|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Är du en van administratör med...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Är du en van administratör med intresse för teknik och projekt?


Har du jobbat med administration tidigare och vill fortsätta din karriär inom informationshantering och dokumentation? Har du dessutom ett intresse för teknik och att arbeta mot energibranschen? Då är det just dig vi letar efter! Vi söker en Teknisk administratör till ett spännande och utvecklande konsultbolag som expanderar. I denna roll får du möjlighet att driva ditt egna arbete framåt och passar dig som trivs med frihet under ansvar. Vi ser fram emot din ansökan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en Teknisk administratör/dokumentatör. Vår kund är ett internationellt konsultbolag som finns i flera olika länder och som just bland annat är specialister när det kommer till att hitta lösningar för teknisk dokumentation.

Du kommer bli del av ett team om totalt 30 personer som alla arbetar med liknande arbetsuppgifter och där man som team stöttar och hjälps åt i högt som lågt. I denna tjänst kommer du arbeta till stor del ute hos de kunder du samarbetar med och driver projekt hos.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet är ambitionen en anställning hos vår kund efter sex månader som konsult via Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk administratör kommer du att arbeta i projekt kopplat till stora anläggningar och till viss del arbeta med att sammanställa, arkivera och dokumentera material hos våra kunder. Du kommer få driva utvecklingsprojekt hos nya eller befintliga kunder inom energibranschen och vi tror att du ser en långsiktighet i att jobba med teknisk information då du kommer bli en viktig lagspelare och vara med att bygga upp en ny funktion.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara delaktig och leda hantering av anläggningsteknisk dokumentation. Ditt dagliga arbete sker som regel i projektgrupper tillsammans med kollegor eller kunders personal på anläggningarna; projektledare, drift- och underhållspersonal, produktionstekniker m.fl. Du förväntas bidra i utveckling och implementering av nya system och arbetssätt såväl som att hantera dagliga dokumentationsärenden inom anläggningsdokumentation.

Vi söker dig som

Vi söker dig med vana att hantera och administrera olika typer av information och dokumentation sedan tidigare. Du kommer att tillhöra ett team med andra administratörer men samtidigt ta stort ansvar för dina delar av projekten. Du som söker bör trivas i varierande arbetsmiljöer och inte vara rädd för att hugga tag där det behövs.

Efterfrågade specifika kompetenser: * Erfarenhet sedan tidigare av att arbeta administrativt och just att strukturera upp och skapa rutiner/system för dokument och information som ska sparas långsiktigt * Kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska då båda språken används i tjänsten

Det är meriterande om du... * Har du arbetat med dokumentation kopplat till stora anläggningar, projekt eller teknik sedan tidigare så är det mycket meriterande * Har arbetat med system eller anläggningsregister enligt standarder för hantering av teknisk dokumentation

För att trivas som konsult vet vi att det krävs ett brinnande engagemang för kundens situation och för att göra kunden nöjd. Du ska ha hög servicenivå, ta egna initiativ och alltid tänka ett par steg framåt i det du gör. Vi värdesätter förmågan att ta ansvar och att du tycker om att jobba i team. Du tycker om att arbeta strukturerat och är van att lägga en plan för ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, inledningsvis konsultuppdrag med intentionen att efter sex månader bli överrekryterad, förutsatt att samarbetet har fungerat bra för alla parter
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work (mailto:sts02@academicwork.se).

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

 • Stockholm
 • Heltid
 • Teknik
 • 15003908