|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Är du Metrias nya juniora syst...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Umeå
Bransch
Data/IT
Referensnr
7140
Kontaktinformation
Karin Levander
0708-612 953
karin.levander@maxkompetens.se

Är du Metrias nya juniora systemutvecklare?

 

MaxKompetens
Dina arbetsuppgifter
Metria är den ledande aktören inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranalys.
På Metria är vi cirka 280 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle. Vill du vara med på våran resa?

Som junior utvecklare med inriktning mot GIS kommer du att arbeta i Agila projekt med såväl lokala som nationella kollegor i tvärfunktionella team. Tillsammans arbetar ni för att åstadkomma bästa tekniska lösningarna åt både externa och interna kunder. Du arbetar med projekt från ax till limpa där utvecklingens gränser sätts av dig själv. Rollen är varierande vilket innebär att en dag inte är den andra lik. Arbetet kan innebära analys och optimering av dataflöden samt strategiska beslut om tekniska verktyg till våra olika lösningar.

Din profil

- Civil- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik eller datavetenskap
- Ca 1-2 års erfarenhet av arbetsuppgifter relevanta för en systemutvecklare
- Kunskaper inom systemutveckling i främst Java, javascript, Python.
- Erfarenhet av testdriven utveckling, continuous integration och open source är meriterande.

För att lyckas i denna roll är du engagerad och öppen som person och har lätt för att samarbeta i team. Du har en positiv inställning, tar initiativ och tycker det är inspirerande att medverka i utvecklingsprojekt. Stor vikt läggs vid din personlighet och hur du med din erfarenhet och kunskap kan komplettera Metria. Din kompetens och ditt naturliga intresse för teknik går hand i hand. Du agerar flexibelt och affärsmässigt i kontakten med Metrias kunder och med dina kollegor.

Sista ansökningsdag
I denna rekryteringsprocess har METRIA valt att samarbeta med rekryteringsfirman MaxKompetens. Ansökningar gås igenom löpande. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen attt kontakta Karin Levander på karin.levander@maxkompetens.se, 0708-612 953.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Metria är den ledande leverantören inom digitala karttjänster, mätning, GIS och fjärranalys. Vi hjälper våra kunder att vidareutveckla och effektivisera sina affärer och att fatta rätt beslut. Allt byggt kring vår GIS-plattform. Genom insamling och analys av geografisk data vill vi skapa ett hållbart samhälle att leva i. Vårt jobb är att genom gott samarbete leverera kvalificerad Geodata som förenklar våra kunders vardag. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi förstår våra kunders behov oavsett var de befinner sig. För när man arbetar med geografisk data är den lokala förståelsen avgörande. Genom att förädla, visualisera och paketera data, hjälper vi våra kunder. Arbetsklimatet på Metria präglas av god sammanhållning och engagemang för innovation och kvalitet.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb