|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Är du Garmins nya kvalitetskoo...

 
 
 
iss

Placering
UGGLEDALSVÄGEN 13 427 00 Kungsbacka
Anställningsform
- Heltid
- Rekrytering

Är du Garmins nya kvalitetskoordinator? Har du teknisk bakgrund, erfarenhet av processer, projekt och coachning? Då har vi jobbet för dig!

Garmin Sweden AB

Vad som började som en "brainstorming" med en handfull ingenjörer kring ett spelbord 1989 har idag utvecklats till en världsomspännande organisation med fler än 11 000 anställda. Garmins vision är idag lika enkel som den var då. Att skapa innovativa och användarvänliga produkter för navigation och kommunikation som berikar våra kunders liv. Vi konstruerar, utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett utbud av användarvänliga handhållna och fastmonterade produkter för flera olika användningsområden; vägnavigation, flyg, fitness, jakt, friluftsliv och marinelektronik.

På Garmin tycker vi om att skratta och ha kul på jobbet samtidigt som vi arbetar hårt. Det är enkelt då vi arbetar med nyskapande, coola produkter tillsammans med individer som delar vår passion. För oss är det viktigt med balans i livet, för optimal prestation.Vårt mål är att vara ledande på alla marknader där vi är verksamma, med produkter som kännetecknas av tilltalande design, överlägsen kvalitet och bästa prisvärdhet.

Garmin Nordic Sweden AB ansvarar för den svenska marknaden och är ett svenskt dotterbolag till Garmin Ltd. Vårt kontor finns i Billdal, strax söder om Göteborg. Vi ingår i en Norden-organisation som tillsammans omsätter ca 125 miljoner euro.

Till Garmin söker vi omgående en kvalitetskoordinator till deras kontor i Billdal. Som kvalitetskoordinator kommer du arbeta med att förbättra kvalitén på Garmins nordiska produktsupport för att säkerställa att Garmin behåller sitt goda ryckte att vara #1 i branschen. Du kommer tillhöra ett nordisk team på 4 personer och ha dina med kollegor i Norge och Danmark.

Arbetsuppgifter

 • Du kommer hjälpa till med att höja den tekniska nivån i supporten genom utbildning i IT-system, kommunikation och processer.
 • Utbildning och coachining för kundservicemedarbetare tillsammans med ansvarig teamledare.
 • Ge teknisk support till övriga avdelningar på Garmin.
 • Delta i tekniska projekt och ha ansvar för mindre projekt.
 • Säkerställa att befintliga processer inom produktsupport är korrekta.
 • Aktiviteter på sociala medier som exempelvis stödja kundinlägg på Facebook och Trustpilot i samarbete med marknadsavdelning.
 • Översättning av FAQ-artiklar.
 • Analysera data som är rätt för att optimera processer och kundupplevelser, inkluderat analysera returer (RMA), "gratisprodukter" (FOC), och kundundersökningar(CSAT).

Arbetstid
Måndag- fredag 08:00 - 17:00

Önskade kvalifikationer

 • Du har dokumenterad teknisk erfarenhet, gärna från elektronikbranschen.
 • 3 år erfarenhet från kundsupport och programvaror.
 • Erfarenhet av att arbeta med KPI'er och kännedom om kundtjänstbranschen termer.
 • Har du erfarenhet av processoptimering är detta meriterande.
 • Obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du initiativrik, flexibel och ansvarsfull. Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Vidare är du noggrann och har ett öga för detaljer. Du trivs i en arbetsmiljö där den ena dagen inte är den andra lik och gillar att ha många bollar i luften.

Avslutande text
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Personalhuset Staffing Group.
Är du intresserad? Ansök på www.personalhuset.se eller direkt till linn.lundstrom@personalhuset-sg.com. Bifoga CV och ett personligt brev. Ansök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linn Lundström på 0725-99 20 26.

 

ANSÖK HÄR FLER JOBB HOS PERSONALHUSET STAFFING GROUP TILLBAKA

 

Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med 35 kontor i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Oavsett var du möter oss präglas våra tjänster av samma höga kvalitet och entusiasm genom våra värderingar: Ärlighet, Ansvar, Kvalitet och Initiativ.

Personalhuset Staffing Group är ett självständigt dotterbolag i Adolfsen Group med en omsättning på över 1 mrd NOK i Norden. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. För mer information se www.personalhuset-sg.se


personalhuset Staffing Group
iss iss iss